2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا پدرت رو رحمت کنه من مادرم فوت شده😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨

عزیرم  روحشون قرین رحمت 🖤😔

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

اگه مثل من حسابی حواستو جمع کنی میتونی

ان شاء الله  

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

ولی من الان دارم میخرم وسطاشم حدود۵۰تومن شده 

اصلا نمیشه عزیز منم وسطاش بودم می‌گفتیم آخ جون چقدر خوب، شده بود70تومن ولی همین خورده ریزه هارو ک شروع کردیم سرسام آور شدمن کل لوازم برقی هام شده 65 اینایی تو آشپزخونه با جاروبرقی بخارشو اتوپرس پنکه جارو شارژی بقیشو ک نگم برند ها همش یک مارک نیس 

میگفت:نور یک شمع میتونه تاریکی هزاران سال رو از بین ببره:))) 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز