2777
2789

سلام

چند روز پیش شوهرم یک واحد پیش خرید کردیم از رفقای بابام  (شوهرمم بیکاره)

بعد داداشم هم در شرف زن گرفتنه و به شوهرم گفتم برای این که کمکی بشه به دادشم هر چقدر که میتونی بهش بده گفت باشه ده میلیون میدم بهش امروز شوهرم رفت پاشین ببره پیش رفیق داداشم که ماشین رو درست کنه به داداشم گفت بیا تا کارت به کارت کنم برات  بعد داداشم گفت مبلغ یه مقدار بالاس نمیشه انجام بدی بیا بریم دفتر 

شوهرمم گفت بیا این کارت خدمت شما هر چقدر که میخای بکش

بعد رفتن دفتر املاکی  بابام گفت میش چهل و هشت تومن ولی ۲۵ بکش شوهرمم گفت نه آقا ۲۰ بکش یعنی ده تومن برا بابام و ده تومن هم برا اون آقا که وردستش توی دفتر املاکی  اخر سری هم ۲۰ کشیدند 

شوهرم اومد خونه خیلی ناراحت شد  

منم ناراحت شدم از دستشون خب دامادتون اومد  یه تعارفی یه چیزی اصلا 

بابام به گوشیم زنگ زد منم از همه جا بیخبر فک کردم همون ده تومن داده به داداشم 

دیدم بابا گفت با خنده خیلیییی گفت گوش شوهرتو بریدیم حسابی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورتون اینه پدرتون و برادران تو کار بنگاه هستن و برای معامله شما ۲۰ تمن گرفتن 

راستش نباید می‌گرفتم دستکم سهم پدرت منظورم اینه آیا برای برادرت هم بود می‌گرفتن قطعا نه 

تازه بیخیال ولی تو این شرایط خانواده ها باید حامی باشن ده تمن خرج دو ماه شما بود میتونست نگیره

منظورتون اینه پدرتون و برادران تو کار بنگاه هستن و برای معامله شما ۲۰ تمن گرفتن  راستش نباید م ...

بله تو کار بنگاه هستن بخدا خیلی دلم شکست ادم از خانواده خودش اینجوری ضربه بخوره خیلی ه

قشنگ احساس بی کسی کردم

من و شوهرم گفتیم عیب نداره برا داداشم میخاد زن بگیرم دلگرم بشه ول اینکه از ما بگیره بده به وردستش خیلی زور داره

بله تو کار بنگاه هستن بخدا خیلی دلم شکست ادم از خانواده خودش اینجوری ضربه بخوره خیلی ه قشنگ احساس ب ...

هممیشه همین بوده متاسفانه فکر نمیکنن دختر و پسر فرقی ندارن من جای شما بودم به پدرم میگفتم اگر پسر بودم با هزار بدبختی میخواستم خونه بخرم واقعا ۲۰ تمن میگرفتین ازم .

و حتی به مادرم میگفتم یکاری میکرد تا منم بتونم از شوهرم توقع داشته باشم برای کادوی عروسی داداشم و پاگشا و..... 

به نظرم بعضی وقتا باید حرف رو زد ولی درست و وقت خودش

هممیشه همین بوده متاسفانه فکر نمیکنن دختر و پسر فرقی ندارن من جای شما بودم به پدرم میگفتم اگر پسر بو ...

دیگه دهنم بسته شد  با این کارشون  

من خودمم دلزده شدم از اینکارشون چه برسه به شوهرم