2777
2789
عنوان

میخوایم کوچ کنیم.... تو رو خدا کسی تجربه داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 32 پست
فقط الان مشکلم اینه نکنه بریم اونجا و بازم شانس نیاریم... شوهرم نتونه ب اب و هوای اونجا عادت کنه... ...

به نظر من همه عواقب رو بسنج و بعد از اینکه مطمئن شدی یه استخاره از قرآن بگیر 

البته خودت نه یه سید یا حاجی معتبر

خب همونجا نميشه مستقل بشين ؟ جاي ديگه بياين هم بايد مستقل باشين ديگه ، دور از خاتواده سحت نيست ؟🤔

جایی کپقراره کوچ کنیم خانواده من هستن... ولی الان اینجا پیش خانواده شوهرم هستیم مستقلیم مستاجریم  . ولی درامد اینجت کمه شوهرم کار قابت نداره و از این لحاظ تو سختیه خانواده شوهرم هیچ کمکی نمیکنن... انتظاری هم نیست ولی منم نمیتونم هم دوری خانوادمو تحمل کنم هم نداریو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگ چقد تفاوت آب و هوایی دارن! از ارومیه جنوب ک نمیرین نهایتا میرین شهر بغل دیگ

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

خب تا ريسك نكنه ادم چيزي بدست نمياره ، ولي اگه قطعا مريض ميشن تو اب و هواي شهر شما خب پس جاي تامل دا ...

چون از اول عمرش شهر سردسیر بوده عادت کرده و شهر مادرم اینا خیلی گرمه.... میترسم نتونه کار کنه تو گرما پ عادت نکنه

جایی کپقراره کوچ کنیم خانواده من هستن... ولی الان اینجا پیش خانواده شوهرم هستیم مستقلیم مستاجریم &nb ...

بله وضعيتتون سخته اينجوري ، يعني فقط بحث اب و هواس كه ادمو تو ترديد ميندازه و اينكه ميگين مريض ميشن ، ولي در مورد كار ، ايشون چيزيو از دست نميدن كه ، چون اينجا هم كار ثابت ندارن ، خب امتحانش چه ضرري داره ، فوقش خند صباحي ميمونين ديدين كار نيست ميتونين دوباره برگردين 

به نظر من همه عواقب رو بسنج و بعد از اینکه مطمئن شدی یه استخاره از قرآن بگیر  البته خودت نه یه ...

کسیو نمیشنایم والا... 

همه جوانب رو که نمیتونم بسنجم... شوهرم ب خاطر دلتنگی کردن من میخواد بره شهر مادرم یکی هم اینکه اینجا کار نیست الانم شغل ثابت نداره... تلاش میکنه هر چی میخواییم خرج میکنه نمیگم لباس و خورد و خوراکمون کمه .... فقط مادر و پدر من میگن بیایید اینجا خونه میدیم بشینید کار زیاده اینجا

چون از اول عمرش شهر سردسیر بوده عادت کرده و شهر مادرم اینا خیلی گرمه.... میترسم نتونه کار کنه تو گرم ...

الان زمستونه بهترين موقع است برين شهرتون ايشون تلاش كنه ببينه ميتونه كاري كه ميخواد پيدا كنه يا نه، حالا تا گرما و تابستون راه درازيه 

مگ چقد تفاوت آب و هوایی دارن! از ارومیه جنوب ک نمیرین نهایتا میرین شهر بغل دیگ

اگه شهر بغل بود ک اصلا کوچ نمیکردیم... فوقش دو هفته یبار میتونیتم برم خونه مادرم.... 8 ساعت با سواری سرحال راهشه تا اگه جایی توقف نکنی.... سه ماه یا 4 ماه یبار میرم خونه مادرم

بله وضعيتتون سخته اينجوري ، يعني فقط بحث اب و هواس كه ادمو تو ترديد ميندازه و اينكه ميگين مريض ميشن ...

چون راه دوره و جهاز من هم یه خاوره جمع و جور و جا به جایی سخته...

ولی با حرفتون آرومم کردیم.... مرسی از حرفات... اگم نشد و خوب نبود بر می گردیم خب...

چون راه دوره و جهاز من هم یه خاوره جمع و جور و جا به جایی سخته... ولی با حرفتون آرومم کردیم.... مرس ...

قربونت برم عزيزم انشاله بهترين ها پيش مياد 

ميتونين همه جهاز رو نبرين و خورد خورد ببرين و فعلا خونه ي فاميل همسرتون بمونه ( البته اگه خراب نميشه و از وسايلت مراقبت ميشه ) 

الان زمستونه بهترين موقع است برين شهرتون ايشون تلاش كنه ببينه ميتونه كاري كه ميخواد پيدا كنه يا نه، ...

میدونی چی میگم ... من عاشق طبیعتم عاشق جایی مثل همینجا که هستم.... فقط ب خاطر طبیعت اینجاس ک نمیتونم دل بکنم و میترسم از کوچ کردن...  جالبشم اینجاست بنده خدا شوهرم از ترس بی پولی یک روزم تعطیل نمیکنه سرکار میره و نمیتونیم زیاد بریم بگردیم روستا و طبیعت... خلاصه موندم بین عقل و دل و خیلی میترسم ک نکنه پشیمون بشم از این رفتن

قربونت برم عزيزم انشاله بهترين ها پيش مياد  ميتونين همه جهاز رو نبرين و خورد خورد ببرين و فعلا ...

هیچ جای مطمئنی نداریم ک بذاریم وسایلم رو... اگه کوچ کنیم با این ماشین های مخصوص اثاث و جهاز یکجا همه رو میبریم...  اگر بریم دیگه برگشت غیرممکنه مگر اینه باز دو سه سال بمونیم و برگردیم

میدونی چی میگم ... من عاشق طبیعتم عاشق جایی مثل همینجا که هستم.... فقط ب خاطر طبیعت اینجاس ک نمیتونم ...

انشاله همسرتون سلامت باشن ، به رفتن شهر خودتون  به نظرم به چشم مسافرت نگاه كنين و براي همين گفتم جهازتون رو خورد خورد ببرين و همه رو به دفعه اي نبرين اگه ميشه تا مطمئن شين از كارتون ... يه مساله اي كه هست ادم هميشه جوون نيست بايد تا قدرت هست بارش رو ببنده ، دنبال زندگي بهتر بودن چه اشكالي داره؟ 

من كه شرايط رو نميدونم اينده رو هم نميدونم و نميتونم قطعي بگم برين يا نه ، ولي بشينين با همسرتون رو كاغذ خوبي هاي موندن اينجا رو بنويسين و اينكه از موندن چي عايدتون ميشه ، بدي هاش رو هم بنويسبن 

روي يه كاغذ ديگه در مورد اين كوچ و نقل مكان بنويسين كه خوبي ها و بدي هاش چيه 

شايد اينجوري كه جلوي چشم ادم باشه بشه بهتر تصميم گرفت🤔 

به هر حال نقل مكان يه بحرانه يه جورايي ، كَندن از جايي كه توش جا افتادي راحت نيست و هر ريسكي اسمش روشه ميتونه ٥٠ درصد خطر و ٥٠ درصد موفقيت باشه 

انشاله همسرتون سلامت باشن ، به رفتن شهر خودتون  به نظرم به چشم مسافرت نگاه كنين و براي همي ...

خیلی ممنونم از راهنماییت عزیزم روی حرفات حتما فکر میکنم و کاری ک گفتی انجام میدم

اجرت با امام حسین ع .❤

هیچ جای مطمئنی نداریم ک بذاریم وسایلم رو... اگه کوچ کنیم با این ماشین های مخصوص اثاث و جهاز یکجا همه ...

خب خيلي بده كه خانواده ي همسرتون حتي تو اين زمينه هم حمايتي نميكنن واقعا شوهرتون بذون پشتيبان و دست تنهاست اينجا چه فأيده پس؟ ، طفلك حتما خيلي فشار روشه ☹️ البته اينم بگم از اول قبول نكنن خيلي بهتره كه قبول كنن بعد اجناس ادمو محافظت نكنن داغون تحويل بدن بعدا