2777
2789
عنوان

پس دادن گوشی تو دی جی کالا

121 بازدید | 13 پست

دوستان کسی بوده گوشی بخره از دی جی پس بده؟نوت ده فایو جی خریدم پشیمونم کاش نوت ده اس می‌خریدم

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
ب نظرم جعبه باز بشه نمیشه  ب پشتیبانی زنگ بزن

جعبه باز نشده از کجا بفهمیم خوبه یا بد

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن بپرس

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بله میشه شما بزن انصراف از خرید و تمایل به خرید مدل بالاتر.. یا بزن غیر قابل استفاده بدلیل وزن بالای ...

مرسی واقعا ،شما تجربه دارید؟

اره عزیزم من سامسونگ s21  رو تحویل دادم چون حس کردم پشتش خط و خش داره و قبول کردن...

چند وقت استفاده کردید؟من ده روزه استفاده میکنم

اها نه دیگه تا هفت روز بعد خرید بنظرم فرصت بازگشت دارین...

شما این گوشی رو میتونیددر  حد نو بفروشین و گوشی دیگه بخرین اما اگر از قبل تصمیمتون به همین گوشی بوده حیفه .. استفاده کنید... در هر صورت دی .جی کالا ..دپارتمان  قطعات و ادوات الکترونیکش کاملا مطمینه و تمامی کالاهاش اصل هستند

شما این گوشی رو میتونیددر  حد نو بفروشین و گوشی دیگه بخرین اما اگر از قبل تصمیمتون به همین گوشی ...

ممنون عزیزم

شما این گوشی رو میتونیددر  حد نو بفروشین و گوشی دیگه بخرین اما اگر از قبل تصمیمتون به همین گوشی ...

یعنی گوشی هایی که می‌فرستن اصل هستن واقعاً؟ زنگ زدم گفتن بی دلیل نمیشه و وقت مرجوعی کردنتون هم گذشته

یعنی گوشی هایی که می‌فرستن اصل هستن واقعاً؟ زنگ زدم گفتن بی دلیل نمیشه و وقت مرجوعی کردنتون هم گذشته

بله عزیزم من خودم ایفون و اپل واچم رو از اونجا خریدم و وارنتی کدش رو تو سایت اپل چک کردم کاملا صفر و اکبند بود و تو سایت  تاریخ اکتیو شدنش مطابقت می کرد