2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۳ سالمه روی خوش زندگی رو ندیدم بع۱ی مشکلات که مادام العمرن بعضیاش حل نشده یکی دیگه جاشو میگیره همیشه هستن فقط رنگشون عوض میشه خستم خسته

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره
۳۳ سالمه روی خوش زندگی رو ندیدم بع۱ی مشکلات که مادام العمرن بعضیاش حل نشده یکی دیگه جاشو میگیره همیش ...

منم خسته شدم تازه من ۲۳ سالمه و کم اوردم میگم چی میشد ۷۰ سالم بود اقلا که میدونستم خیلی زود دیگ مبمیرمو زندگیم تموم میشه.منم هیچکدوم از مشکلاتم حل نشده

منم خسته شدم تازه من ۲۳ سالمه و کم اوردم میگم چی میشد ۷۰ سالم بود اقلا که میدونستم خیلی زود دیگ مبمی ...

چهره جوونه ولی روحم پیره پیر ولی جسمم داره پیر میشه موهام یه مقدارش سفید شده چند ساله شروع شده سفید شدنش

چهره جوونه ولی روحم پیره پیر ولی جسمم داره پیر میشه موهام یه مقدارش سفید شده چند ساله شروع شده سفید ...

دقیقا.بعضی وقتا میگم شاید مشکل منه که نمیتونم خیلی مشکلاتو بگذرم ازش.اطرافیانم بی تاثیر نیست.یسری ادم نا حسابی باشن تو زندگیت که مجبور باشی باهاشون رفت امد کنی تهش همین میشه.هیچیو نمیشه حذف کرد فقط انگار من بمیرم همه چی حل میشه

من الان دیدم سکه ۲۰ میلیون رو رد کرد واقعا چی در انتظارمونه ؟ جوونیمون که سوخت آینده بچه هامون چی می ...

تنها کار مفیدی که میتونم بکنم اینه یکی دیگرو بدبخت نکنم و بچه دار نشم.وگرنه منکه خودم نابود شدم

من الان دیدم سکه ۲۰ میلیون رو رد کرد واقعا چی در انتظارمونه ؟ جوونیمون که سوخت آینده بچه هامون چی می ...

یه تاپیکاتو خوندم چقد شبیه منی.

منم از خودم بدم میاد در حدی که نمیتونم به خودم تو اینه نگاه کنم و توان ادامه زندگیو ندارم.اصلا هدف این همه سختی کشیدنو نمیفهمم

دقیقا.بعضی وقتا میگم شاید مشکل منه که نمیتونم خیلی مشکلاتو بگذرم ازش.اطرافیانم بی تاثیر نیست.یسری اد ...

اگه ماییم که با ماردنم حل نمیشه من بعید بدونم بعد مردنم نمیزارن بخوابیم که راحتی نیس همون اول میاد سیخ داغ میزنن میگن چرا اینکارو کردی چرا فلان گفتی واااای

من اصلا خدا دلگیرم چرا منو به این دنیا آورد چرا سرنوشت منو اینطوری نوشته باهاش قهرم چند ساله دعا نمیکنم مستحبات انجام نمیدم فقط واجبات

هر روز نا امیدتر از دیروز ترس با ما عجین شده