2777
2789

سلام من تو بارداری روزی دو سه عدد یا شاید بیشتر  گردو همینجوری خالی می‌خوردم الان ماه 9 هستم تو نت دیدم نوشته باعث بیش فعالی جنین میشه درسته ؟؟؟؟اللن خیلی نگرانم 

ن بابا اون کندره

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی تو نت میبینی باورنکن

هرچیزی هم ک میگن خوبه خوردنش نباید افراط بشه بنظرم

من خودم مثلا روزی ۶-۵دونه فقط دسته میخورم اونم ن همیشه شاید اکثر روزا

ولی درکل ب نت توجه نکن

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
هرچی تو نت میبینی باورنکن هرچیزی هم ک میگن خوبه خوردنش نباید افراط بشه بنظرم من خودم مثلا روزی ۶-۵ ...

آخه مامانم هم میگه گردو به تنهایی خوب نیس خوردنش ،حالا نت به کنار ،عزیرم روزی 

۵,۶ دسته چی میخوردی

آخه مامانم هم میگه گردو به تنهایی خوب نیس خوردنش ،حالا نت به کنار ،عزیرم روزی  ۵,۶ دسته چی میخ ...

روزی ۵-۶ پسته

تایپم قاط زده😂

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
خدایا کی میشه منم این ۲۸ هفتم بشه هشت هفته و آخر تمومشه و بدنیا بیارمش 🥺🥺

ان شاالله میشه من الان هفته ۳۶ هستم خیلی استرس دارم چون هیچ تحرکی هم نداشتم ،

روزی ۵-۶ پسته تایپم قاط زده😂

آها پسته ۵,۶ تا که چیزی نیس 

ببخشید یه سوال دارم من الان هفته ۳۶ هستم چند روزه حرکات جنین شدید شده خطرناکه یا نه ؟؟؟چند روز پیش دکتر رفتم صدا قلبش خوب بود ولی اون موقع به دکتر نگفتم 

ان شاالله میشه من الان هفته ۳۶ هستم خیلی استرس دارم چون هیچ تحرکی هم نداشتم ،

قریونت برم بسلامتی فارغ شی گلم ،منم استراحت مطلقم اولین بچم بعد هفت سال الان نزدیک دوماهه هیچکسو ندیدم و توخوپه تنها وفقط میخوابم بعد هفته دوازده هم باید سر کلاژ بشم 🥺🥺

آها پسته ۵,۶ تا که چیزی نیس  ببخشید یه سوال دارم من الان هفته ۳۶ هستم چند روزه حرکات جنین شدید ...

ن جاش تنگه دیگ تکون ک میخوره اذیت میکنه

منم هفته ۲۴ هسم گاهی بعضی روزا بیشتره گاهی کمتر

دیگ اونم جاش تنگ شده واذیته وداره تکون میخوره و خودشو جابجا میکنه و کم کم میاد پایین سمت لگن واس زایمان دیگ

بسلامت باشه وخوشحالی دعا کن واس منم ک بسلامتی بگذرونم این مدت رو و حال تو دلیم خوب باشه همیشه چون بارداری خاص وسخت دارم و استراحتیم و کلی چیزدیگ

ان شاالله همه ی باردار ها سرموقع نی نی هاشون رو سالم وسلامت ب دنیا بیارن

اگ یادت بودم منم دعا کن موقع زایمان

قریونت برم بسلامتی فارغ شی گلم ،منم استراحت مطلقم اولین بچم بعد هفت سال الان نزدیک دوماهه هیچکسو ندی ...

منم مث شمام عزیزم

توکل ب خدا کن ذکر بخون دعا بخون قران گوش‌بده

موقع اذوون مغرب با خدا حرف بزن و دعا کن چون موقع اجابت دعاس

اینا خیلی اروم میکنتت

سوره یاسین و الرحمن و حجرات