2777
2789

ما که خانوادگی پدری و مادری لاغر هستیم لاغر 

بچه هامم الان لاغرن 

اما شوهرم چاق بود جراحی لاغری کرد 

خانواده شوهرم چاقن رو فرم هستن 

حالا بنظر شما دخترای من به من رفتن استعداد چاقی از پدرشون به ارث نمیبرن

از میزان گنجایش معده😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای کاش بمن نمیرفتن قیافه به خانواده شوهری رفتن اصلا شبیه من نیستن من سفید پوست چشام رنگی هر کی میبینه میگ مثل حیف شبیه تو نیستن اما لاغری به من رفتن غذا خوردنشون خوبه اما لاغرن مثلا بدو تولد یکیش سه کیلو بود الان هفت سالشه 22 کیلوهه 

بعد یکی دیگ 3400 بود الان پنج سالشه اونم 22 

دختر دومیم یکم پر تره

من که دنیارو بخورم دریغ از یک گرم اضافه.دخترم ولی تپله حالا از کی رسیده نمیدونم.احتمالا عمش😅

دقیقا من بسختی وزن اضافه میکنم براحتی در عرض یک هفته میام پایین  بعد قدم 162  وزنمم 57

اگه سقط نداشته باشی بچه اول به پدر ودومی به مادرش میره دیدم که میگم همین ترتیب تا بچه ی سوم وچهارم و ...

سقط نداشتم فاصله بچه هام دوساله اما اولی ضعیف بود دومی بهتره  وزنش 

دختر اولین نسبت به سنش یکم کمبود وزن داره