2777
2789

برا هر کسی متفاوته بستگی به موقعیت جفت و اینکه چندمین بچه باشه داره من خودم16هفته فقط یبار عین حرکت ماهی حسش کردم دیگه نبود تا18هفته به بعد جفتم خلفیه و پسره

به طور کلی و نرمالش از بیست و دو هفت منتظر باشه تا واضح تکوناشو حس کنی

صلوات برای سلامتی پدر و مادرم و خوشبختی همه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته های پایینم تکون میخوره ولی حس مردنش ب وزن مادر و بارداری چندم بودن و موقعیت جفت بستگی داره ک از ۱۶بعضی هاا ک لاغرن و بارداری دوم هستن فهمیدن جفت قدامی دیرتر متوجه میشی و خلفی زودتر من بارداری اولمه ن چاق بودم ن لاغر جفتمم خلفی از۱۹هفته و۳روز فهمیدم

بستگی داره به خود بچه چقدر فعال باشه

من سری قبل از ۱۶ هفته متوجه شدم

این سری از ۲۲ هفته 

با اینکه بارداری دومم بود باید زودتر متوجه میشدم اما این سری دیرتر تازه انقدرم حرکاتش کمه گاهی یک روز هیچ تکونی و حس نمیکنم به دکترم گفتم گفت از هفته ۲۸ به بعد مهمه

16 هفته ام اما خیلی استرس دارم

م از نوزده هفته خیلی ضعیف احساس میکردم ،کلا تکون خوردن رو اگه تا هفته ۲۴ هم حس نکنی طبیعیه ،تازه اون موقع هم فقط همین ک هر از گاهی احساس کنی حله ،اونی ک میگن مرتب باید تکون بخوره از هفته ۲۸ به بعده

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

از هفته ۲۲ قشنگ حس میکنی منم از هفته ۲۲ واضح بود

۳/۱۶ وزن۸۹🤦‍♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد