2777
2789

تلگرام؟

شیردوش برقی اونت اصل مدل SCF395/11 کاملا سالم و در حد نو، فقط نیاز به شیشه شیر اونت داره، خیلی کم استفاده شده ۳ میلیون تومن و آغوشی سه کاره چیکوی اصل، خیلی کم استفاده شده، در حد نو، ۴۰۰ هزار تومن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Hamandishan98 تلگرام جوین شین لطفا و سنجاق رو بخونین من خودم چند روزه نمیتونم وصل شم هیچ جوره!&nbs ...

سلام گلی چطوری؟؟ بچه هات خوبن؟؟ 

مهلا گفت نمیتونی بیای.... جات خالیه که... یه 🐘تر شکن ببر برات بریزن بتونی بیای عزیزم 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
سلام گلی چطوری؟؟ بچه هات خوبن؟؟  مهلا گفت نمیتونی بیای.... جات خالیه که... یه 🐘تر شکن ببر برا ...

سلام فاطمه جانم فقط اون فیله😂😂

قربونت برم با وفا، رفیق😘😘

3،4 تا ار اطرافیان ریختم فقط در حد 1 ثانیه وصل میشن پیام هارو میارن اما حتی بازشون نمیکنه

خیلی عصبی کنندس واقعا

فعلا که بیرون نمیتونم برم اگر رفتم میگم این کافی نتی ها برام بریزن یدونه ازونای قدی، نیهاد مریض شده باز دستم به اون بنده☹️🥺

سلام فاطمه جانم فقط اون فیله😂😂 قربونت برم با وفا، رفیق😘😘 3،4 تا ار اطرافیان ریختم فقط در حد 1 ...

😂سلام به روی ماهت آره عزیزم نمیشه نباشی رفتی بده بریزن برات راحت شی 

آخ الهی بگردم جوجه کوچولو مریض شده 😢

خیلی مراقب خودتون باش، عزیزم ان‌شاالله که زود خوب شه سختته این طوری 

😂سلام به روی ماهت آره عزیزم نمیشه نباشی رفتی بده بریزن برات راحت شی  آخ الهی بگردم جوجه کوچول ...

قربونت برم

من ابله جلد یک تموم کردم صفحه 50 از جلد 2 ام

شما کجایبن

قربونت برم من ابله جلد یک تموم کردم صفحه 50 از جلد 2 ام شما کجایبن

🥰❤️

ایول عالیه 👍 من هنوز یک رو تموم نکردم نزدیک صفحه  800 بچه ها رو نمیدونم 

اشتراک طاقچه ام 5 روز دیگه تمومه بکوب میخونم حداقل جلد یک رو تموم کنم 😁 بعد باز اشتراک میخرم 

🥰❤️ ایول عالیه 👍 من هنوز یک رو تموم نکردم نزدیک صفحه  800 بچه ها رو نمیدونم  اشتراک طا ...

افرین باید اقتصادی عمل کنی😂

خیلی جذبش شدم خودمم تعجب کردم که تونستم زود پیش برم😂

ولی کتاب خوبی بود دوسش دارم