2777
2789

سلام به همگی 

من هشت سال هست آی یو دی دارم و مطمئن هستم باردار نیستم و اولین بار هست که عقب انداختم سه روز پیش باید پریود میشدم این ماه مثل قبل علائم هم نداشتم همیشه قبلش سینه درد شدید میگرفتم 

چیکار کنم ؟

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

بیبی چک

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازمایش

اینکه هشت سال باردار نشدی دلیل نمیشه الانم نباشی عزیزم--- تاخیر در پریود علت مختلف داره اما اول ازمایش بده ازین بابت خیالت راحت بشه- من خوذم با ایودی باردار شدم- ایودیم هم سرجاش بود و همه چی نرمال بود و بارداری من همون یک درصد خطای ایودی بود :))))))

راه حلش یک ازمایش خون یا بی بی چک هس

اما اگ داروی خشک کننده خورده باشین تاخیرطبیعی هسش

چکاب های لازمه تون رو میرین همیشه؟

من چندهفته قبل دکتر بودم یک خانومی دستگاهش چرخیده بوده و متوجه نشده

دکتر ودستیارش تو مطب ۳۰-۲۰ دقیقه تلاش میکرد ک در بیارتش نشد چون گف خطرداره ک چرخیده

ولی نمیشد اصلا اخرسر نامه داد ک بره بیمارستان بابیهوشی اخه خیلی درد داش بنده خدا

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
ازمایش اینکه هشت سال باردار نشدی دلیل نمیشه الانم نباشی عزیزم--- تاخیر در پریود علت مختلف داره اما ...

من طبیعی هم جلوگییری دارم انقدر میترسم از بارداری بازم امکانش هست

سلام عزیزم، خوبی ، قبلا باهم صحبت کردیم در مورد عمل ابدو و دکتر هاشم ، خواهش میکنم هروقت پیاممو دیدی ج بده ب کمکت احتیاج دارم میخام عمل کنم🙏🙏🙏

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
منم ۸ساله دارم طبیعیه بعضی وقتابا۱۸روزبعضی وقتا۲۰یا۲۴یا۲۳روزفاصله پریودمیشم هرماه فرق میکنه

تا حالا اینطور نبود بعد از 5 روز تاخیر پریود شدم و خیلی شنیدیم این ماه تاخیر داشتن فکر کنم واسه الودگی هوا و این چیزا هست

تا حالا اینطور نبود بعد از 5 روز تاخیر پریود شدم و خیلی شنیدیم این ماه تاخیر داشتن فکر کنم واسه الود ...

من وسیله سنگین جابه جاکنم ۱۸روزفاصله تگه نکنم۲۲یا۲۳ روزفاصله می افته بعضی وقتاهم ۲۷روز

سلام عزیزم جانم

مرسی❤ میخام با کتایون هاشم عمل کنم نظرت چیه؟ تجدید نظر کنم یا همینو برم؟ چن تا جراحی ک مد نظرمه قیمتاشون سر ب فلک کشیده شما الان ک چن وقت گذشته راضی ای؟ خط بخیت خوبه؟

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏