2777
2789
عنوان

یه سوال خیلی مهمممم کمک

185 بازدید | 17 پست

خانوما من برا چاقی از عطاری یه دارویی میخام بخرم میگن تو دو هفته چاق میکنه لازم دارم واقعا چاق شم تازگیا انقد لاغر شدم زیر چشام گود افتاده عروسیمم نزدیکه

فقط اطرافیانم میترسونن میگن اینجور چیزا ناباروری میاره

چیکار کنم بخرم یا نه🥺💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عطاری معتبر نیست برو مشاور تغذیه

لاغری تا عید ۱۴۰۲ (بامدادخمار) - گروه نارنجی - شروع ۷۰ - (✅۶۷.۶۰۰) - هدف ۵۷ - بعد ما بارون می‌باره عطر آزادی/پر می‌شه این خونه از رقص و گل و شادی/ ما بریم تو سینه‌ها رگبار آهن نیست / دیگه هیچ خاکستری از جنس آدم نیست. 🌈
مشخصه اگه واقعا تو دو هفته چاق میکنه، هورمونیه ، هورموناهم ک به هم بریزه باروری دچار اختلال میشه

آخه فامیلامون استفاده کرده الان همشون بچه دارن 

ولی مادرشوهرم انقد ترسونده که منو نازایی نیاری فلان

منم میترسم چیزیم بشه درجا طلاقم بدن😑🚶‍♀️

گلم این داروها داخلش کورتن داره

کورتن ماده ایه که مفصل هارو بخصوص زانوهارو نابود میکنه

شما مصرف میکنی دوهفته ای پف میکنه ولی وقتی ولش کردی بادت میخوابه و میشی عین روز اول با این تفاوت که یه زانو درد همیشه باهاته

من خودم استفاده کردم و پشیمونم متاسفانه جوریم شدم الان اب بخورم چاق میشم🥲

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
گلم این داروها داخلش کورتن داره کورتن ماده ایه که مفصل هارو بخصوص زانوهارو نابود میکنه شما مصرف می ...

والا فامیلامون خریدن خوردن درسته وقتی قطع کردن برگشته لاغریشون ولی چیزشون نشده 

من فقط برا عروسیم میخام صورتم لاغره آرایشم بد میشه

بعد عروسی میرم باشگاه طبیعی چاق شم ولی الان شرایطش ندارم وقتشو هم ندارم برم باشگا🥺💔

والا فامیلامون خریدن خوردن درسته وقتی قطع کردن برگشته لاغریشون ولی چیزشون نشده  من فقط برا عرو ...

از کجا میدونی عزیزم؟منم به کسی نگفتم از وقتی مصرف کردم زانو درد گرفتم🤷🏻‍♀️

بازم هرطور خودت صلاح میدونی😘

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️