2777
2789

سلام دوستان،من چله زیارت عاشورا با نماز هدیه به امام حسین ونماز زیارت عاشورا میخونم ،دیروز نماز زیارت عاشورا روکه خوندم شک کردم تشهدو خوندم یا نه،دوباره نماز زیارت عاشورا رو از اول خوندم بنظرتون چله م خراب شده یا اشکال نداره از اول نماز و خوندم؟

اشکالی نداره چله خراب نشده عزیزم 

❤️بعد از دو تا سقط و ناباروری خدا دو تا پسر ناز بهم داد🙏🌹دعا کنید خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه. کاربری قبلیم ترکید از سال 98 عضو بودم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکالی نداره چله خراب نشده عزیزم 

عزیزم نخوندن قسمت سجده زیارت عاشورا اشکال داره؟

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
عزیزم نخوندن قسمت سجده زیارت عاشورا اشکال داره؟

اشکال جدی که نداره چون واجب نیست مستحبه کلا خوندن زیارت عاشورا ولی اگه چله برداشتید بخونید

حتما 

اگه مشکلتون اینه حفظ نیستین اون تیکه رو ضبط کنید وقتی میخواید برید سجده پلی کنید و با صدای ضبط شده تکرار کنید 

❤️بعد از دو تا سقط و ناباروری خدا دو تا پسر ناز بهم داد🙏🌹دعا کنید خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه. کاربری قبلیم ترکید از سال 98 عضو بودم.

اشکال جدی که نداره چون واجب نیست مستحبه کلا خوندن زیارت عاشورا ولی اگه چله برداشتید بخونید حتما&nbs ...

من چله برداشتم البته ۵ ماهی میشه ک مدام میخونم..ولی امشب یادم رفت قسمت سجدشو بخونم..بنظرتون باطل شده چلم؟

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
من چله برداشتم البته ۵ ماهی میشه ک مدام میخونم..ولی امشب یادم رفت قسمت سجدشو بخونم..بنظرتون باطل شده ...

اگر چله برداشتید بله چون باید تمام زیارت عاشورا کامل خونده بشه