2777
2789
عنوان

کسی مثل من وسواس داره؟

819 بازدید | 16 پست

دوستان من یه وسواس عجیبی  دارم که داره دیوانم میکنه تاحالا ندیدم کسی رو که مثل من باشه به هیچکدوم از اطرافیانم نگفتم که اینجوریم

حس میکنم به هر چیز خوبی فکر کنم جذبش میکنم و به هرچیز بدیم که میاد تو ذهنم اتفاق میفته برام و دقیقانم همینطوریه بارها شده به چیزی فکر کردم و دقیقا همون طور شده

بخاطر همین وسواسی شدم 

حس میکنم وقتی کاریو انجام میدم و چیزای منفی میاد تو ذهنم باید کارمو متوقف کنم و به چیزای مثبت فکر کنم و کارامو از اول شروع کنم تا اتفاق خوبی برام بیفته به عنوان مثال:مثلا دارم میزمو دستمال میکشم یهو یه اتفاق تلخ میاد تو ذهنم فوری دستمال کشیدنمو متوقف میکنم و یه دستمال دیگه برمی دارم و دوباره از اول شروع به دستمال کشیدن میکنم فقط باید به چیزای مثبت فکر کنم اگه چیز مفنی بیاد تو ذهنم دوباره اون دستمالو میندازم و از اول همین کارو تکرار میکنم

یا مثلا موقع پوشیدن لباس اگه خاطره تلخ بیاد تو ذهنم عصبی میشم و لباسمو در میارم و دوباره از اول لباسمو با انرژی مثبت می پوشم 

حس میکنم انرژی های منفیم به وسیله هام منتقل میشه 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خودت بقبولون که انرژی ها چرت و پرته و فک آدم باعث هیچ اتفاقی نمیشه دیگه هم وسایلت رو عوض نکن

اینجوری ادامه بدی وسواست شدیدتر میشه

منم جدیدا فریک زدم نکنه یه موقع بابام بمیره قشنگ تو ذهنم تجسم میکنم😐

من  بشدت رو تمیزی  وسواس  گرفتم از تایم‌کرونای لعنتی . برم‌تا  سر کوچه  برگردم‌خونه باید برم دوش بگیرم لباسامو بندازم‌توی ماشین .ل .    دستام باید شسته شه  و وسایلی ک از بیرون خرید میشه رو کامل میشورم .  موبایلا همچنان ضدعفونی میشن . مهمون بیاد خونم ‌مرگمه   دستای کثیف رو مخمن . من‌کلا خیلی تباه شدم 💔😩

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
دقیقا مثل من  مثلا چیزی برمیدارم ب چیز منفی فک کنم باید بزارم سرجاش دوباره بردارم ؛ بعضی اوقات ...

خیلی دارم اذیت میشم منم مثل تو هم بخاطر همین تکرار کردنام گاهی اوقات برای انجام دادن یه کاری وقت زیادی تلف میکنم اگه راه حل برای درمان داری بگو من گاهی اوقات سعی میکنم بی تفاوت باشم به این افکار منفی و با اینکه سختمه ولی بهشون بی توجهی میکنم بهتر شدم

به خودت بقبولون که انرژی ها چرت و پرته و فک آدم باعث هیچ اتفاقی نمیشه دیگه هم وسایلت رو عوض نکن این ...

منم اتفاقا چنین وسواسیم داشتم یه مدتی فکر میکردم به مریضی یا مردن کسی فکر کنم این اتفاق میفته فکر میکردم اگه فکر کنم یکی از افراد نزدیک خانوادم سرطان میگرن واقعا اون طرف سرطان میگره و میمیره یا فک میکردم اگه به مردن یه طرف فکر کنم واقعا فکر من تاثیر میزاره و اون طرف میمیره اره باید بهش بی توجه بود وگرنه روز به روز بیشتر میشه و روانیت میکنه

بهش میگن وسواسی مجبور اگه اشتباه نکنم برید دکتر 

اره مجبورم برم دکتر اگه بهتر نشدم 

دارم سعی میکنم رو خودم کار کنم هرچند که سخته ولی سعی میکنم  به این فکرا بی توجهی مرسی که کمک کردی و نظر دادی عزیزدلم ❤💋

سلام عزیزم

ما توی دنیای واقعیت ها داریم زندگی میکنیم

مثل اینه که من فکر کنم اگه آسمونو نگاه کنم ازش سنگ میباره روی سرم!!و با همین فکر دیگه سرمو بالا نکنم و تا آخر عمرم آسمونو نگاه نکنم!

آخه با فکر و خیال که نمیشه زندگی کرد.

شما فرضتون اینه که فکر بد به ذهنتون بیاد ممکنه اتفاق بدی رو جذب کنه!خب این چقد با واقعیات و دنیای علم هماهنگی داره؟؟؟هیچی!!پس این تخیلو بذاریدش کنار!

و اینکه به نظرم هرچی زودتر با یه روانشناس مشورت کنید خیلی بهتره.چون قطعا دارین اذیت میشین از این شرایط.

نیست بر لوح دلم جز الف قامت دوست🤍
سلام عزیزم ما توی دنیای واقعیت ها داریم زندگی میکنیم مثل اینه که من فکر کنم اگه آسمونو نگاه کنم از ...

سلام گلم خاطرات منفی گذشته اذیتم میکنن وقتی یادم میان انقدر اذیت میشم  مثلا وقتی میخوام یه متنی رو بنویسم یهو یاد یه خاطره تلخ میفتم انقدر عصبی میشم که اون متنو خط میزنم دوباره از اول یه کاغذ دیگه میگیرم شروع به نوشتن میکتم با انرژی مثبت