2777
2789

وضعیت تاهل و تجرد دختر رو و حتی سنش رو 

یعنی اونم نه مستقیم 

مثلا بگه همسر شما آیا از دکتر ها هستن؟

و شما بگید نه و بعد عذر خواهی سنتون رو بپرسه

بهش میاد قصد آشنایی داره جهت پیشنهاد ازدواج.

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
بهش میاد قصد آشنایی داره جهت پیشنهاد ازدواج.

ممنون از پاسخگویی تون 

منم همین احساس رو دارم ، به نظرتون چون من نظری ندارم در موردشون فاصله بگیرم ازشون که یوقت پیشنهاد ندن یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از پاسخگویی تون  منم همین احساس رو دارم ، به نظرتون چون من نظری ندارم در موردشون فاصله ب ...

نه نیازی به فاصله گرفتن نیس، شما با وقار و متانت بدون هیچ گونه فرستادن سیگنالی به کارهای روزمرتون برسید، خودش اگه شما رو بخواد میاد بهتون میگه، بعدش باید به مراحل بعدی برین، نیازی هم به فاصله گرفتن نیس، خیلی راحت و بدون تشویش کارهاتون رو انجام بدید. اگه وضعیت تغییر کرد اینجا بگید تا بتون بگیم چکار کنید.

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
نه نیازی به فاصله گرفتن نیس، شما با وقار و متانت بدون هیچ گونه فرستادن سیگنالی به کارهای روزمرتون بر ...

البته ما هیچ ارتباط چندانی نداریم باهم صرفا یکبار بابت مسئله کاری همو دیدیم و من درگیر ایشون نیستم

نگرانم که پیشنهاد اشنایی بدن و من نه گفتن برام خیلی سخته

البته ما هیچ ارتباط چندانی نداریم باهم صرفا یکبار بابت مسئله کاری همو دیدیم و من درگیر ایشون نیستم ...

وقتی هنوز هیچ اتفاقی نیافتاده، چرا خودتو نگران میکنی، خیلی ریلکس به کارهای روزانه ات برس،هر وقت پیشنهاد داد بعد یه فکری به حالش میکنی

دقیقا، الکی نگرانم  البته این مسئله جلوی انجام کارهام رو نگرفته

اصلا بهش فکر نکن راحت راحت به کارهای روزانه ات برس و رو کارات تمرکز کن