2777
2789
شوهرم میگه اگ میخوای دوتا مرغ بزرگ درست کن با برنج و سالاد و اینا دیگه نمیخواد خورش درست کنی اما میک ...

نه یه خورشت باشه خوبه چون بعضیا مرغ نمیخورن 

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خورشت میزاری دیگه یه مرغ کافیه آدمای حرف درآر هرکار کنی حرف در میارن ماهم یه فامیل این شکلی داریم چند نوع میوه و دو رقم غذا و غذا برای بچشون حدا و همه چیز آماده کردم در نهایت گفتن معلومه خیلی بهش فشار اومده بوده چون چشماش خسته بوده 🫤

شوهرم میگه اگ میخوای دوتا مرغ بزرگ درست کن با برنج و سالاد و اینا دیگه نمیخواد خورش درست کنی اما میک ...

عزیز من مرغ بریان اول یکم ابپز می کنم بعد داخل فر با پیاز و گوجه و قارچ و فلفل دلمه می زارم

با اب مرغ و رب گوجه جدا سس گوجه درست می کنم که خشک نباشه

همین غذا بسه

هر طور راحتی غذا درست کن. که اذیت نشی.. 

فقط غذا کم نباشه. 

زرشک پلو زعفرانی  با مرغ  و مخلفات کنارش  هویچ خلالی سرخ شده. سیب زمینی سرخ شده. نخود فرنگی آبپز. 

یک قرمه سبزی هم کنارشون باشه. یا قیمه 

سالاد کاهو و ماست و زیتون پرورده خونگی و ترشی و دوغ 

چرا انقدر زیاد هفت نفرین به اندازه درست کن تنوع غذاییم دوتا بیشتر نباشه یکی بهترین چیزی که خودت میپزی ودومغذایی که معمولا باب میل مهمونته یا اکثریت

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
قیمه و مرغ دیگه  قرمه سبزی اگه سرخ کردنش برات سخته که حذف کن خودتو اذیت نکن

اخه آپارتمانم کوچیکه الان شکر خدا هوا بارونی نمیتونم برم تو تراس رو پیک نیک سرخ کنم قطعا مریض میشم سرده  روزای آفتابی اوکیه چون یه سفره یبار مصرف میندازم زیرش برای چربی و روی پیک نیک سرخ میکنم الان داخل خونه. و بو برمیداره

چرا انقدر زیاد هفت نفرین به اندازه درست کن تنوع غذاییم دوتا بیشتر نباشه یکی بهترین چیزی که خودت میپز ...

ماشالله خیلی خوش خوراکن مهمان حبیب خداست نباید اینجوری بگم اما بار اول اومدن من دوبرابر غذا درست کردم ک چون شاغلم فرداش دیگه غذا داشته باشم یه قاشق هم نموند ماشاللع

خیلی زرام راحته مرغ درست کنم فقط ولی میگم خشک نباشه یه وقت

خب سس دار درستش کن دیگ

من اخرش ی سس درست میکنم براش میریزم کنارش باش ی جوش میزنه همه عاشقشن

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜