2777
2789

والا تنها چیزی که الان بد نمیدونن همین طلاقه انقدر که امارش از ازدواجامون زده بالاتر

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهرم دست بزن داره  بنظرت منم نگیرم؟  منم مشکل مالی ندارم

یعنی یه عمر کتک بخوری

که فلان ادم اسکل ممکنه پشتت بد بگه؟؟؟

یه لحظه فقط فکر زمانی رو بکن که پیر شدی 

حسرت نمیخوری؟ همه ما یه روز میمیریم به لحظه اخر زندگی فکر کن

حسرت نمیخوری که چرا شجاعانه زندگی نکردی

خصوصاااا الان که مفهوم ازادی بیشتر داره میپیچه

تجربه با تجربه فرق داره عزیزم

بعضیا حاضرن سالیان سال در بند اسارت و بدبختی بمونن

وقتی خارج میشن حس میکن چیز بدیه

اصلا بعضیا ممکنه الکی طلاق بگیرن سر لج و لج بازی

طلاق درست تاکید میکنم درست یعنی رهایی از جهنم موجود

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اره واقعا  اميدوارم فرهنگ ما هم مثل امريكا و اروپا بشه  كه راحت از هم جدا ميشن  با ...

😐اونا طلاق رو حرام میدونن واسه همین ازدواج نمیکنن

من فهمیدم پول خوشبختی نمی آره ،،،چرا؟ چون الان تو حسابم ۱۰ میلیون ریال پوله ولی زیاد خوشحال نیستم 😆😅
من شوهرم دست بزن داره  بنظرت منم نگیرم؟  منم مشکل مالی ندارم

طلاق یعنی رهایی از دعوا و خشونت 

آرامش

زندگیتونو بخاطر افکار قدیمی طلاق خوب نیست خراب نکنین 

مخصوصا اگر مشکل مالی ندارین، البته نظر همه محترم هست 

من با توجه به تجربه هایی که از اطرافیانم دیدم میگم

حسرت واقعی را آن موقع ميخوری كه بفهمی، اندازه سن و سالت زندگی نكرده ای  

وقتي كه با كسي هستي كه نه ميشه از خوبي هاش چشم پوشي كني نه از بدي هاش . چيكار بايد بكني ؟

من ميگم اگه براي ما هم به اسوني خارج از كشور بود مردها انقدر پررو نبودن ، شايد خيلي از رفتارهايي كه الان ميكننو نميكردن . 

یک نکته مثبت دیگه فرهنگ غربی استقلال خانماست اینجا مردا میدونن خیلی از خانما به خاطر مستقل نبودن شرا ...

دقيقا 

من تحصيلات عاليه دارم ولي كار درست حسابي ندارم

وقتي كه با كسي هستي كه نه ميشه از خوبي هاش چشم پوشي كني نه از بدي هاش . چيكار بايد بكني ؟ من ميگم ا ...

بهت توصیه میکنم اطلاعاتت رو ببری بالا. پررویی هیچ معنای خاصی نداره. اینکه کسی حساب ببره و خوب رفتار کنه معنی خوشبختی نیست. اصلا تعریفت از ارتباطات غلطه.

بهت توصیه میکنم اطلاعاتت رو ببری بالا. پررویی هیچ معنای خاصی نداره. اینکه کسی حساب ببره و خوب رفتار ...

خيليارو ديديم كه با همسرشون قبل ازدواج دوست بودن و توي اون دوره آقا پسر خوب رفتار كرده و بعد ازدواج يه سري رفتارهارو نشون ميداده كه توي دوستي نشون نميداده ، فك ميكني دليلش چيه ؟ اينه كه ميدونه زنش ديگه به راحتي نميتونه ولش كنه ولي توي دوستي ميدونست به راحتي كنار گذاشته ميشه. يه ضرب المثل هم داريم كه ميگه يارو خرش از پل گذشته 

اگه اين حرفا واقعيت نداشت براش ضرب المثل نميساختن 

با حلوا حلوا كردن دهن شيرين نميشه . واقعيت جامعه همينه . مردها اگر ترس از دست دادن زن هاشونو داشتن شايد خيلي از رفتارهارو نميكردن 

یعنی یه عمر کتک بخوری که فلان ادم اسکل ممکنه پشتت بد بگه؟؟؟ یه لحظه فقط فکر زمانی رو بکن که پیر ...

مرسی از نظرت عزیزم 

خودمم تو همین افکارم 

وقتی دوسم نداره و طوری میزنه که بمیرم چرا بمونم و بسوزم پاش