2777
2789
عنوان

تولد جاریمه ایده بدین

746 بازدید | 29 پست

تولد جاریمه خانم خوبی هست و رابطمونم خوبه لطفا ایده بدین چکار کنم خیلی خوشحال بشه 

خیلی گرون هم نشه مرسی

مشاور تحصیلی و فردی در آموزش و پرورش برای دریافت مشاوره بهم پیام بدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تولد جاریم بود 

کلی چیز میز خریده بودم براش بفرستم دیدم غلط اضافه کرذم ندادم بهش همه رو خودم استفاده کردم 🤣

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

برا جاااری 😳

جاری مگه فامیل حساب میشه توی سایت شاخ گاوه 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
من تولد جاریم بود  کلی چیز میز خریده بودم براش بفرستم دیدم غلط اضافه کرذم ندادم بهش همه رو خود ...

وااااای🤣🤣🤣🤣🤣✌🏻

روز قبل از تولدش دعوتش کن خونت و براش شام خوب بپز و کیک تولد بیار که سورپرایز بشه و بهش گل و یه کادوی کوچیک بده. نرو خونشون شاید آماده پذیرایی نباشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
جاری به این خوبی داره یعنی تو خودت کادویی کاش جاری من بودی

خودش خیلی خوبه خداییش جاریت نیستم ولی دوست مجازی باشیم😘👍🏻

با شوهرش هماهنگ شید بی خبر ازش کیک بخرید برید خونشون سوپرایزش کنید.هدیه هم اگه دوست دارید بخرید‌.دو ...

ولي من با شما مخالفم
در مورد سوپرايز تو خونشون

همه از اين كار خوششون نمياد 

ممكنه باعث كدورت بشه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

روز قبل از تولدش دعوتش کن خونت و براش شام خوب بپز و کیک تولد بیار که سورپرایز بشه و بهش گل و یه کادو ...

مرسی خیلی خوب بود نظر خودمم همینه ولی میخوام یه سورپرایز هم داشته باشه آخه از تابستون تا حالا خیلی اذیت شده و عزیزانش رو از دست داده