2777
2789
عنوان

تو نمیتوانی روز مرا خراب کنی!

182 بازدید | 23 پست

سلام دوستان،این عنوان یه کتابه که دارم میخونم و به نظرم موضوعش جذابه،خواستم بهتون معرفی کنم اگه دوست داشتید بخونید،کتاب صوتیشم هست میتونید گوش کنید،خودم نکته های جالبشو نوشتم،اگه دوست دارید براتون بذارم که ترغیب بشید این کتابو بخونید 🥰

برای مثال:

قبول کردن به معنی تسلیم شدن نیست،اگر یک موضوعی را چندین وقت است که پیگیری میکنی و برایش تلاش میکنی اما نتیجه نمیگیری رهایش کن،گاهی وقتا دست برداشتن از فکر و خیال هایی که ذهنت را درگیر کرده به معنای این است که میتواند موانع را از سر راهت بردارد برای آنکه هم به چیزهایی که دوست دارید برسید هم دست از تشویش بردارید یک راه حل وجود دارد یک کاغذ بردارید و بالای آن بنویسید با نام خدا شروع میکنم و بعد از نام خدا خواسته ات را بنویس مثل کار، همسر، سلامتی و خیلی چیزهای دیگر و در ادامه بنویس :من را پیدا میکند و می آید نزد من!

بازم از محتویاتش بگو.. 

باشه عزیزم الان برات یکی دیگه از نکاتی که نوشتمو میذارم،به نظرم خیلی کتاب خوبیه،خودم هنوز تمومش نکردم،من دارم صوتیشو گوش میدم و برای خودم نت برداری میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم از محتویاتش بگو.. 

بی خیال باش: وقتی به مشکلات بی توجهی کنی متوجه میشی که به مرور کمتر میشه،زندگی ما سرشار از تجربیات خوب و بده اما تا وقتی که تجربیات بد را در ذهنمون حفظ کنیم نمیتوانیم از زندگی لذت ببریم

بازم از محتویاتش بگو.. 

رها کردنو یاد بگیر: توکل و تسلیم خدا بودن ،درسته که رها کردن دل نگرانی ها سخته اما بی خیال نشدنشون میتونه آزاردهنده تر باشه،تجربه های تلخ گذشته را رها کن،برای اینکه آزادی را تجربه کنی باید رها کردن را یاد بگیری،ترس و تجربه تلخ گذشته را رها کن این چیزیه که تو را به گذشته ات وصل میکند و نمیگذارد به سمت موفقیت حرکت کنی

بازم بگو خواهش می کنم... 

بی خیال باش: وقتی به مشکلات بی توجهی کنی متوجه میشی که به مرور کمتر میشه،زندگی ما سرشار از تجربیات خوب و بده اما تا وقتی که تجربیات بد را در ذهنمون حفظ کنیم نمیتوانیم از زندگی لذت ببریم

بازم بگو خواهش می کنم... 

الکی حساسیت به خرج نده: ما توانایی تغییر انسانها را نداریم ممکنه رفتار یک نفر باب میل ما نباشد پس ما نمیتوانیم آن را تغییر دهیم یادمان باشد هرجور که دوست داریم دیگران با ما رفتار کنند با دیگران رفتار کنیم

سلام عزیزم قربونت تو خوبی؟ سلامتی،دیگه رفتم تو پروسه آی وی اف ،این ماه اگه ضخامت خوب باشه انتقال دار ...

فداتشم مرسی 

ان شاءالله عزیزم دعا میکنم همه چی بخوبی پیش بره و بزودی دامنت سبز بشه

پسرمم نگو سرویسم کرده😑