2777
2789
بايد مصرف کنی در کنارش چند ماه یکبار هم چک اپ بشی مواد حاوی قند و شکر چربی شیرینی جلت رو رعایت ک ...

ممنون جالبه همین این ماهم که دیدمش حس کردم  پریودم دوهفتع شده همچنان ادامه داره بنظرت ربطه بهم دلره؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی زیر دست جابجا بشه یا کلا از اینکر سینه بره اونور سینه؟؟؟

ثابت نباشه حس کنی که تکون میخوره

روز ها یی که آرزو خانم بهترین همکلاس مریم بود مشق های کلاس اول ما قصه های امین و اکرم بود روز هایی که هم کلاسی ها شعر و لبخند بخش میکردند بوی خوب کتاب می آمد آب و آیینه بخش میکردند سفره ی پاره ی کتابم را واژه ی نان تازه پر میکرد جیب پیراهن سفیدم را دست های مغازه پر می‌کرد باز مادربزرگ ثانیه ها ساعت هفت و نیم می‌خوابید  شنبه ها صبح دیرمان میشد خانم آفتاب می‌تابید  کاش از کیف کهنه ی دیروز بوی خوب کتاب می آمد کاش زنگ علوم برمی‌گشت کاش زنگ حساب می آمد.....برای من دعا کنید به حق روزهای خوب زندگیتون 
خب دکتر گفت ولش کن؟؟؟

گفت دیگه نیا پیش من گالاکتوسل مهم نیست

روز ها یی که آرزو خانم بهترین همکلاس مریم بود مشق های کلاس اول ما قصه های امین و اکرم بود روز هایی که هم کلاسی ها شعر و لبخند بخش میکردند بوی خوب کتاب می آمد آب و آیینه بخش میکردند سفره ی پاره ی کتابم را واژه ی نان تازه پر میکرد جیب پیراهن سفیدم را دست های مغازه پر می‌کرد باز مادربزرگ ثانیه ها ساعت هفت و نیم می‌خوابید  شنبه ها صبح دیرمان میشد خانم آفتاب می‌تابید  کاش از کیف کهنه ی دیروز بوی خوب کتاب می آمد کاش زنگ علوم برمی‌گشت کاش زنگ حساب می آمد.....برای من دعا کنید به حق روزهای خوب زندگیتون 
چند وفت چیش رفتی سونو دادی و هنوز هس

ببین گالاکتوسل اصلا مهم نیست توده ی شیری هست ‌و خیلی ها همیشه دارند مشکلی هم ایجاد نمیکنه اصلا من پیش متخصص پستان رفتم دوبار از بس نگران بودم دفعه دوم بهم گفت دیگه نیا اینجا مشکلی نیست اصلا اگه خواستی شاید متخصص با سوزن برات خالی کنه ولی نگران نباش 

ببین گالاکتوسل اصلا مهم نیست توده ی شیری هست ‌و خیلی ها همیشه دارند مشکلی هم ایجاد نمیکنه اصلا من پی ...

ممنونم عزیزم منم نمیدونم چکار کنم ماه دیگه میرم پیش یه دکتر بهتر فعلا یه ماه گلمغربی رووبخورم 

ممنونم عزیزم منم نمیدونم چکار کنم ماه دیگه میرم پیش یه دکتر بهتر فعلا یه ماه گلمغربی رووبخورم

دکتر من دکتر غلامحسین وکیل زاده بود برو بخون دربارش تو نت ببین چقدر عالیه وقتی اون میگه چیزی نیست حتما چیزی نیست

ممنون جالبه همین این ماهم که دیدمش حس کردم  پریودم دوهفتع شده همچنان ادامه داره بنظرت ربطه بهم ...

حقیقتا دکتر باید نظر بده

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!