2777
2789

من ۴ روزه پریود نشدم حالت تهوع شدید دارم چند بارم بالا آوردم. معده درد دارم گاهی ام شکم و کمرم درد میگیره. دوماه قبل پریود نامنظم داشتم. تست دادم منفی شد.شرایط رفتن به دکتر رو هم ندارم فعلا. میشه بگید مشکلم چیه😔

از بچگی خیلی سختی کشیدم خیلی طولانیه بخام بگم ولی لطفا اگه میتونید برای خوشبختیم دعا کنید🙏🏻ممنون💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی چکت زوده هنوز قرص ضدبارداری اینا نمیندازس

گفتم میکشم اونو اگه ترکم کنه🔪انتظارم این بود منو درکم کنه💔من کشتم عشقمو همینجا علام میکنم😈این دیگه چ حکمیه عاشقو عدام میکنن🚔قاضی حکمو نده ی چندتا خواهش دارم🙏اون خودش بلد نبود رفتنو یادش دادم👣جوونمو ولش کن مادرم گناه داره از همون روز قتل کنج خونه عزاداره👵پس حکم اون چیه قاقله قلب منه💘دفاعیه ندارم این تنها ترین حرف منه💔
بی بی چکت زوده هنوز قرص ضدبارداری اینا نمیندازس

قرص نخوردم خودم اقدام به بارداری کردم خاهرم۱۸سال بچه نیورد یکییم ده ساله نیورده هنوز میترسم منم شبیه اونا بشم اصلا جلوگیری نمیکنم

از بچگی خیلی سختی کشیدم خیلی طولانیه بخام بگم ولی لطفا اگه میتونید برای خوشبختیم دعا کنید🙏🏻ممنون💕
قرص نخوردم خودم اقدام به بارداری کردم خاهرم۱۸سال بچه نیورد یکییم ده ساله نیورده هنوز میترسم منم شبیه ...

خوبه پس حامله هستی مبارکه بی بی چکت زوده نشون نمیده دوهفته بعد دوباره بزن

گفتم میکشم اونو اگه ترکم کنه🔪انتظارم این بود منو درکم کنه💔من کشتم عشقمو همینجا علام میکنم😈این دیگه چ حکمیه عاشقو عدام میکنن🚔قاضی حکمو نده ی چندتا خواهش دارم🙏اون خودش بلد نبود رفتنو یادش دادم👣جوونمو ولش کن مادرم گناه داره از همون روز قتل کنج خونه عزاداره👵پس حکم اون چیه قاقله قلب منه💘دفاعیه ندارم این تنها ترین حرف منه💔
خوبه پس حامله هستی مبارکه بی بی چکت زوده نشون نمیده دوهفته بعد دوباره بزن

خدا از دهنت بشنوه 🥺ولی آخه چندبار اقدام بارداری کردم بعد تصمیم گرفتم برم تحت نظر دکتر که دوقلو باشن بچه هام دکتر گفت تا سیکل پریودت منظم نشده نمیشه. دیگه این ماه اقدامی نکردیم تا پریودم منظم شه. احتمالش هست با پیش آب باردار شده باشم

معده درد و حالت تهوع واسه اونه،باید پنتاپرازول بخوری برا پری هم اگه تا دو سه روز دیگه پری نشدی بازم ...

باشه عزیزم ممنون💜💫

خدا از دهنت بشنوه 🥺ولی آخه چندبار اقدام بارداری کردم بعد تصمیم گرفتم برم تحت نظر دکتر که دوقلو باشن ...

هر احتمالی هست خواهر من یک سال پریود نمیشد باقرص بزور میشد دکترش گفت هیچ وقت باردار نمیشی الان یک دختر و یک پسر داره

هر احتمالی هست خواهر من یک سال پریود نمیشد باقرص بزور میشد دکترش گفت هیچ وقت باردار نمیشی الان یک دخ ...

خداروشکر😍برای منم دعا کنید توروخدا🙏🏻

خداروشکر😍برای منم دعا کنید توروخدا🙏🏻

انشلاه هرچه زودتر

انشلاه هرچه زودتر

سلام ببخشید یه عکس بفرستم حالتون بد نمیشه توروخدا اگه هستین جواب بدین خیلی واجبه