2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذر یه مساله شرعیه. و وقتی بر انسان واجب میشه که تحقق پیدا کرده باشه حاجتش... .و کاملا هم صحیح است و این مفهوم شرط گذاشتن برای خدا رو هم نداره. 

اینکه شما قبل ار حاجت روایی یه عمل خیری رو انجام بدین دیگه اسمش نذر نیست. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
اها پس یعنی بعدش باید انجام بدم

اگه صیغه نذر خونده باشین بله باید انجام بدین. حالا نمیدونم الان که فعلا محقق نشده میتونین نذرتون رو عوض کنید یا کلا کنسلش کنید یا نه! از دفتر مرجع تون بپرسین. 

ولی اینو مطمینم که اگه الان انجام بدین ربطی به اون نذرتون نداره. این عمل شما صرفا یه هدیه و عمل مستحب حساب میشه. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
ممنون از راهنماییتون خدا خیرتون بده

وظیفه است عزیزم. سایت ایت الله مکارم پاسخگویی انلاین هم داره. میتونین بپرسین.