2777
2789

سلام من داشتم اشپزی میکردم روغن پاشید  رو صورتم یه تیکه از صورتم سوخت اولش یه ذره اب ریختم بعد یه پماد سوختگی زدم  الان دو روزه میزنم ,تاول نزد ولی قرمز شد و جاش موند خیلی حالم بده  ,رو صورتم هست نمیخوام جاش بمونه ,راهکار دقیق بگین اگه میدونی من کسس رو ندارم ازش بپرسم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرریع کرم ترمیم کننده سیکالفیت اون سفارش بده به انلاین شاپا اونقدر قویه جای هیچ زخم و سوختگی نمیمونه روپوست 

تا اون بیاد پماد الفا بزن روش 

تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه ..هدف اول ۷۵🔓 یهوشدم59

ببین زخمش خوب میشه مهم اینه که جاش نمونه درسته؟ 

سیستم اینطوریه که پوست سوخته خشک میشه میفته و جاش پوست جدید به وجود میاد 

حالا پوست جدید نازک و حساسه اگه افتاب بخوره زود تیره میشه تنها کاری که باید بکنی اینه که نزاری افتاب بهش بخوره حتی نور مهتابی 

حتما ضد افتاب فراوان بهش بزن 

تا جایی کع امکانش هست اون قسمت رو بپوشون با ماسک یا پارچه یا هرچی 

یه ندت تحمل کن تا جاش نمونه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
پس دیگه لازم نیست پماد سوختگی بزنم؟ باید برم ترمیم کننده بگیرم؟

اره ترمیم کننده بهتره ..اگه ت خونه الوعه ورا داری ژلشو بذار روسوختگیه...

آلفا هم عالیه 

تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه ..هدف اول ۷۵🔓 یهوشدم59

سلام ببخشید شما جای سوختگی پوستتون برطرف شد؟من روغن ریخته روی پوستم امروز تاول زد ترکید اومدم نینیسایت ازتجربه ها بخونم مال شمابرای چندسال پیش خواستم بدونم چکارکردین جاش خوب شدیانه،ممنون میشم جواب بدین

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن 
سلام ببخشید شما جای سوختگی پوستتون برطرف شد؟من روغن ریخته روی پوستم امروز تاول زد ترکید اومدم نینیسا ...

سلام عزیزم اره پاک شد ولی باید هر روز پماد سوختگی بزنی ،یه پماد سوختگی المانی هست contractubex هست اونو من هر روز دوبار زدم پماد عسلی نیک هم بگیر  من اوایل بعد اززبماد  میبستم  محل سوختگی رو که هوا نخور قرص امگا ۳ هم هرروز میخوردم وی قرص دیگه یادم رفت سرچ کن ببین چه قرصی برا ترمیم پوست خوبه یا ویتامین سی بود یا زینک پلاس یادم نیست  ولی هر روز مراقبت کن و اصلا نگران نباش بعد از سه الی چهار ماه میره