هرتاپیک عمل بینی میبینم داغ دلم تازه میشه 🙂😂💔بابام نمیزاره عمل کنم🌚💔
/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» /!گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 /
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
[QUOTE=265339943]کدوم دکتر میری اونجا میمونی یا برمیگردی منم میخوام برم تهران عمل کنم ولی میترسم [/QUOTEمیرم کرج خونه دوست مامانم ، تا ده روز میمونم گچو که برداشتم بخیه ها و کشیدم برمیگردیم
[QUOTE=265339943]کدوم دکتر میری اونجا میمونی یا برمیگردی منم میخوام برم تهران عمل کنم ولی میترسم [ ...
منم میخوام برم خونه دایم ولی خب نمیتونم ده روز بمونم باید برگردم پنج شش روز بعد ان شاالله که به سلامتی و خوشی بری و برگردی وقتی عمل کردی بهم میگی درد داره یا نه میترسم از دردش یکی هم میترسم زیر چشمم کبود بشه
عزیزم ان شاالله میزاره باهاش حرف بزن منم خانوادم مخالفن خودم میخوام بعد عید با مامانم بریم تهران خو ...
نه هرچی گفتم قبول نمیکنه میگه نه یه تومن پول میدم برا عمل نه میزارم ک عمل کنی🥲🥲میگه بزار شوهرکردی بعد برو عمل کن💔🌚
/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» /!گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 /