2777
2789
عنوان

عمل بینی 🥰

1322 بازدید | 40 پست

سلام بچه ها سشنبه از شهرستان میخوام بیام تهران واسه عمل بینی  چه چیزایی همرام بیارم  ؟؟؟

منظورم مدارک  و وسایل و ،،،،،

مرسی از پاسخگوییتون💋💓

هرتاپیک عمل بینی میبینم داغ دلم تازه میشه 🙂😂💔بابام نمیزاره عمل کنم🌚💔

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شناسنامه کارت ملی

چیزایی ک دکتر نوشته بود انجام بدی مثل آزمایش ها عکس آتلیه و..

پول نقد کارت عابربانک 

لباس اضافه(شاید بینیت خون بیاد(

پتو ک بکشی روت سردت نشه سرما بخوری واویلاس

چی بگم والا
هرتاپیک عمل بینی میبینم داغ دلم تازه میشه 🙂😂💔بابام نمیزاره عمل کنم🌚💔

عزیزم ان شاالله میزاره باهاش حرف بزن منم خانوادم مخالفن خودم می‌خوام بعد عید با مامانم بریم تهران خونه دایم با دختر دایم بریم 

[QUOTE=265339943]کدوم دکتر میری اونجا میمونی یا برمی‌گردی منم می‌خوام برم تهران عمل کنم ولی میترسم [/QUOTEمیرم کرج خونه دوست مامانم ،  تا ده روز میمونم  گچو که برداشتم بخیه ها و کشیدم برمیگردیم 

[QUOTE=265339943]کدوم دکتر میری اونجا میمونی یا برمی‌گردی منم می‌خوام برم تهران عمل کنم ولی میترسم [ ...

منم میخوام برم خونه دایم ولی خب نمیتونم ده روز بمونم باید برگردم پنج شش روز بعد ان شاالله که به سلامتی و خوشی بری و برگردی وقتی عمل کردی بهم  میگی درد داره یا نه میترسم از دردش یکی هم میترسم زیر چشمم کبود بشه 

عزیزم ان شاالله میزاره باهاش حرف بزن منم خانوادم مخالفن خودم می‌خوام بعد عید با مامانم بریم تهران خو ...

نه هرچی گفتم قبول نمیکنه میگه نه یه تومن پول میدم برا عمل نه میزارم ک عمل کنی🥲🥲میگه بزار شوهرکردی بعد برو عمل کن💔🌚

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 /