2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوستم دوتا پشت سرهمی داره تقریبا ۱سال و نیم اختلاف سنی دارن 

والا اوایل یکم سختش بود و ناله و گله زیاد میکرد بعد از چند ماه کلا میگفت چه لذتی داره و ....

من که خودم مجردم تو اولیش موندم که بخوام بچه هم داشته باشم

هر موقع ازدواج کردمو بچه دار شدم از همه سختی ها و خاطرات شیرینش میام تعریف میکنم

الان چندسالشونه ؟اوایل حسادت نمیکرد پسر اولتون؟بارداری رو چطور گذروندین ؟

الان ۱۴ و ۱۱ ساله هستن 

یه روانشناس نیگفت کمترین میزان حسادت فاصله سنی ۳ تا ۵ ساله

من واقعا اصلا چیزی بعنوان حسادت ندیدم بینشون پسر بزرگم خیلی هوای برادرشو داره از اول تا حالا حامیشه

از اول تا حالا پیش هم میخوابن تا دستشون گردن هم نندازن نمیخوابن

نمیگم دعوا نمیکنن چرا دعوا میکنن ولی زودم آشتی میکنن طاقت ندارن از هم دور باشن 

یکیش اگه نباشه اون یکی دل و دماغ نداره تا برگرده

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره

مال منم سه سال و چهار ماه اختلاف دارند 

خدا رو شکر با هم بازی میکنند البته دعوا هم زیاد میکنند ولی خودم راضیم که پشت سر هم آوردم

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
منم سه سال و سه ماه فرقشونه دوتا پسرن خیلی با هم عیاقن و همبازی همن خیلی خوبه این فاصله سنی

خدا خیرت بده 

منم خیلی نگران پسر بزرگمم 

همش گریه میکنم فکر میکنم در حقش ظلم کردم😭😭

خدای خوبم... تمام امیدم به خودته... ممنون که من رو بخشیدی و لایق مادر شدن شدم 😘🥰