2777
2789
عنوان

بچه ها الان نقره گرمی چنده؟

2977 بازدید | 52 پست

میخوام بخرم سود داره یا ضرر؟؟

ولی یه زخمایی هس بدتر از مرگه ...!                         بد شدی بد نبودم باهات یه دفم که ...!                       به پشمان خود یا دهید هر تاپیکی ارزش رقصان شدن در هوا را ندارد !                                                      🐐🐩🧸🐥🗿🤝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه کسی این توصیه رو کرد که برید سمت نقره؟

کاربر آقا: افزایش قیمت ها علت تورم نیست، نشانه ی آن است. تورم نتیجه ی افزایش بیش از اندازه حجم پول است. کنترل قیمت ها تورم را علاج نمیکند. اما حتی اگر اثری میداشت، مثل درمانی بود که از خودبیماری بدتر است. کنترل قیمت ها به این میماند که وقتی دمای کوره بالا رفت، دماسنج رابشکنیم، دهانه کوره راببندیم، وبگذاریم مشتعل بماند. نتیجه پایین آمدن دمای کوره نخواهد بود، نتیجه یک انفجار خواهد بود.                                          برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج آن کشور نیست.                                                 آینده همان گذشته است که مدام تکرار میشود،کسانی که از تاریخ عبرت نگیرن محکوم به تکرار هستند.                                                      مردمانی که با مشت های گره کرده انقلاب میکنن روزی با مشت های از هم گسیخته گدایی میکنند. ‌‌‌‌  
طلابخر حتی ظریف

میخواستم طلا بخرم ۱۸۰۰ داشتم الان ۱۲۰۰ دارم بنظرت میشه؟

ولی یه زخمایی هس بدتر از مرگه ...!                         بد شدی بد نبودم باهات یه دفم که ...!                       به پشمان خود یا دهید هر تاپیکی ارزش رقصان شدن در هوا را ندارد !                                                      🐐🐩🧸🐥🗿🤝

عزیزم من خودم نقره ساز هستم

اگر برای سرمایه میخوای باید بگم کاملا در اشتباهی

مثلا اگر یه انگشتر رو بخری گرمی ۱۲۰ هزار تومان

مغازه دار از شما گرمی ۱۰ الی ۱۵ هزار تومن میخره

یا مثلا شما یه سرویس نقره میخری ۲ میلیون

بخوای بفروشی پونصد تومن هم ازت نمیخره مغازه دار

مگه اینکه مثلا بزاریش توی سایت دیوار که شاااید ازت بخرن

من به مشتریام میگم اگر واسه دلت میخوای نقره بخری بخر اما اگر واسه سرمایه هست به هیچ عنوان ارزشی نداره

اگر واسه سرمایه میخوای طلا دلار و ربع سکه بخر

چه کسی این توصیه رو کرد که برید سمت نقره؟

میخواستم طلا بخرم ۱۳۰۰ بود یهو رفت بالا پولمم خرج کردم 😕گفتم شاید نقره هم خوب باشه

عزیزم من خودم نقره ساز هستم اگر برای سرمایه میخوای باید بگم کاملا در اشتباهی مثلا اگر یه انگشتر رو ...

ممنون از راهنماییت🌻🌻

احتمالا مغازه نقره فروشی داشته این پیشنهادو داده

پیشنهاد خیلی خوبی هستش.

کاربر آقا: افزایش قیمت ها علت تورم نیست، نشانه ی آن است. تورم نتیجه ی افزایش بیش از اندازه حجم پول است. کنترل قیمت ها تورم را علاج نمیکند. اما حتی اگر اثری میداشت، مثل درمانی بود که از خودبیماری بدتر است. کنترل قیمت ها به این میماند که وقتی دمای کوره بالا رفت، دماسنج رابشکنیم، دهانه کوره راببندیم، وبگذاریم مشتعل بماند. نتیجه پایین آمدن دمای کوره نخواهد بود، نتیجه یک انفجار خواهد بود.                                          برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج آن کشور نیست.                                                 آینده همان گذشته است که مدام تکرار میشود،کسانی که از تاریخ عبرت نگیرن محکوم به تکرار هستند.                                                      مردمانی که با مشت های گره کرده انقلاب میکنن روزی با مشت های از هم گسیخته گدایی میکنند. ‌‌‌‌  
آره زیر یک تومن هم طلای ظریف میشه، فقط حواستو جمع کن کارمزد بالانخر

یعنی الانم هست زیر ۱ تومن؟ طلا که شد ۱۸۰۰ اخه هرجا رفتم کارمزد زیاد داره دست دومم خوشم نمیاد😕

میخواستم طلا بخرم ۱۳۰۰ بود یهو رفت بالا پولمم خرج کردم 😕گفتم شاید نقره هم خوب باشه

صددرصد خوبه حتما بخرید،نقره هم میره بالا چون نقره تو صنایع الکترونیک خیلی استفاده میشه و شک نکنید قیمتش میره بالا