2777
2789

میخوایم کل خونرو پالاز کنیم و یه گلیم 6 متری برای وسط خونه 

شنیدم میگن لیز میخوره

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 

پالاز پرزبلند؟

فک کنم لیز بخوره چون من اتاقا رو پالاز کردم گفتن فرش نمیشه انداخت

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

فرش معمولی سر میخوره چه برسه گلیم فرش

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فرش ۷۰۰ شانه انداختم روی موکت، لیز میخوره. البته من خونه ام پر رفت و آمد نیست، مشکلی ندارم ولی فکر کنم برای جاهای پر رفت و آمد خوب نباشه. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
پالاز پرزبلند؟ فک کنم لیز بخوره چون من اتاقا رو پالاز کردم گفتن فرش نمیشه انداخت

نه پرزبلند نیس 

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
من فرش ۷۰۰ شانه انداختم روی موکت، لیز میخوره. البته من خونه ام پر رفت و آمد نیست، مشکلی ندارم ولی فک ...

ما خودمونم رو موکت‌ فرش انداختیم ولي لیز نخورد 

خونمونم رفت و آمد نداره گلیم فرش فقط برای جلوی مبلاست

ما خودمونم رو موکت‌ فرش انداختیم ولي لیز نخورد  خونمونم رفت و آمد نداره گلیم فرش فقط برای جلوی ...

اگر رفت و آمد زیادی ندارید، فکر نکنم مشکلی پیش بیاد. چون با راه رفتن جا به جا میشه دیگه. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊