2777
2789
عنوان

خانم های صبور رمز صبوریتون چیه

202 بازدید | 23 پست

اونایی که تو بدترین شرایط یه لبخند و آرامش خاصی تو صورتشونه .اونایی که همه چیز رو به خدا میسپارن .اونایی که تا امید نمیشن .رمز صبوریتون چیه؟

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ذاتمه کلا

و اینکه خودت تو حرفات گفتی امیدم به خداست میدونم اون بهترین تصمیم رو واسم میگیره از ته دلم ایمان دارم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عدم توقع از دیگران  و اینکه دنیا به تخممونه ، هر چی شد بشه جهنم

جالب بود 😁

ولی وقتی من این حرفو میزنم مثلا میگم این دنیا هیچ ارزشی ندارد همسرم میگه این حرفو نزن کفره مگه میشه این دنیا بی ارزش باشه خدا که الکی این همه چیز رو نیافریده برای زندگی این دنیا پس این دنیا با ارزشه 

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

کتاب زیاد بخون و درونی روی خودت کار کن،باید عزت نفست بره بالا ،وقتی عزت نفست بالا باشه هرچیزی تاثیر زیادی روت نداره اذیت نمیشی خیلی چیزارم رد میکنی بره،تحمل خوب نیست ادم باید یاد بگیره ازش عبور کنه ⁦ گلم❤️⁩

توسل ب امام زمان وتسلیم بودن

چقدر خوب ..منم گاهی به مرحله تسلیم شدن رسیدم ولی خوب از درون او ن آرامش رو نداشتم 

تو ذاتمه کلا و اینکه خودت تو حرفات گفتی امیدم به خداست میدونم اون بهترین تصمیم رو واسم میگیره از ته ...

یعنی اون آرامش درونی رو هم دارین؟

من افکاری مثل اینکه نکنه من کوتاهی کردم نکنه اگه اون کارو انجام میدادم بهتر بود آرامش رو ازم میگیره

تو ذاتمه کلا و اینکه خودت تو حرفات گفتی امیدم به خداست میدونم اون بهترین تصمیم رو واسم میگیره از ته ...

عزیزم راجع به امضات 

منظورت همون بی حسی هایی هست که تو زایمان طبیعی میزنن؟ مثل اپیدورال و اسپاینال ؟

خدایا شکرت   
کتاب زیاد بخون و درونی روی خودت کار کن،باید عزت نفست بره بالا ،وقتی عزت نفست بالا باشه هرچیزی تاثیر ...

بله واقعا تحمل کردن هنر نیست آدم از درون داغون میشه باید گذشت باید ارون آرامش درونی رو داشته باشه اینجوری با ارزشه

عزیزم راجع به امضات  منظورت همون بی حسی هایی هست که تو زایمان طبیعی میزنن؟ مثل اپیدورال و اسپا ...

اره عزیزم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
یعنی اون آرامش درونی رو هم دارین؟ من افکاری مثل اینکه نکنه من کوتاهی کردم نکنه اگه اون کارو انجام م ...

نه زیاد 

جدیدا بعصی فکرا اذیتم میکنه ولی سعی میکنم کنترلش کنم