2777
2789
چجور جاریات نیاز بودن تو نه😐

دلیلش مشخصه برا من چون رفته مامان باباش وخواهرش اینا رو این برداشته اونام گفتن نیاز نیس چون توماشین جا نبوده برا من اینم دیگه عقلش نرسیده 😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دیگه بعدشو بخون اصلا به من خبر نداده با آبجیش اینا رفته من امروز خونه مامانم بودم میگم وااا چرا ...

بگو امشب باید بریم خونشون یه تسلیت بدیم 

من بعدا روم نمیشه تو چشمشون نگا کنم

مجبورش کن برین

تا حساب کار دست شوهرت بیاد

هم یه احترامی ب دایی و ماد شوهرت گذاشتی

بگو امشب باید بریم خونشون یه تسلیت بدیم  من بعدا روم نمیشه تو چشمشون نگا کنم مجبورش کن برین ...

بگمم نمیره چون بحثمون شد عقلش ناقصه خانوادش هرچی بگن اونو گوش میده منم گفتم پس عید اینا شد خودت تنها برو باخانوادت بگرد من دیگه خونه هیشکی نمیام والله هنوز یاد نگرفته انگار مجرده همش به حرف اوناش

بگمم نمیره چون بحثمون شد عقلش ناقصه خانوادش هرچی بگن اونو گوش میده منم گفتم پس عید اینا شد خودت تنها ...

اگه یه جوری بحث رو تموم میکردی ک میرفتین تسلیت بهتر بود

دیگه حالا کاریه ک شده