2777
2789
عنوان

ترشح سفید پنیری در دختر 8 ساله

7056 بازدید | 21 پست

دوستان دخترم 8 سالشه تو یک هفته اخیر که دوبار بردمش حمام، روی لباس زیرش دیدم. خارش نداره. خیلی نگران بلوغ زودرسم. به نظرتون ممکنه علایم بلوغ باشه یا علایم عفونته؟ دکتر غدد ببرم یا دکتر زنان؟ لاغر و قد بلنده. فکر نمی کردم زود به بلوغ برسه. من خودم 12 سالگی پریود شدم. کمک کنید تو رو خدا😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭😭😭 خیلی زوده

آره زوده ببری امپول میدن عقب میندازن پریودشو

الان سن بلوغ اومده پایین حالا نمیدونم از تغذیه اس از چیه

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
مگه چه اشکالی داره😐🚶🏻‍♀️

فکر میکنم اینا بیشتر بلوغ میاره 

مثلا دقت میکنه به اندام مادرش مقایسه میکنه

اشکال که نداره منم رفتم با مادرم ولی خب همیشه به نظرم خوب نیست

فکر میکنم اینا بیشتر بلوغ میاره  مثلا دقت میکنه به اندام مادرش مقایسه میکنه اشکال که نداره من ...

بنظرم ربطی نداره به این چیزا یه زمانی ملت میرفتن حموم عمومی😐

اصلاا مگه خودمون نبودیم؟ من با مامانم میرفتم و البته خیلی وقتا بابام میومد سرمو میشست چون من اصلا خوب نمیشستم و اصلا هم بلوغ زودرس نداشتم

به چیزای دیگه ربط داره که تو این دوره دیگه چیزی عجیب نی😑

اگه میبینی👀یه صلوات بفرست😢🪐❤️برای گره گشایی کارمون💫 دیگه خیلی منتظریم🫂🔥☃️🌷❤️🪐TNX🌬۲۷/۱۰