2777
2789
عنوان

میکرودرم پوست

1110 بازدید | 10 پست

شنبه رفتم میکرودرم .دکتر پوست اول جوشامو گرفت بعد میکرودرم انجام داد بعد برام محلول دست ساز و کرم درماتپیک و ضد افتاب نوشت ...کرمو زدم سه شب .که حس خارش داشتم ولی زیاد نبود دیشب هم محلول زدم یه کم خیلی خیلی کم حس خارش داشتم و خیلی کم قرمز شد کنار چونم به نظرتون به پوستم نساخته؟برای شما هم همینطوری میشد ؟؟؟

اگه نتیجه داشت بگو منم برم

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.

یکسال خیر و شر میکنم برم میکرودرم یا تاثیری نداره

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم یکیو دیدم به چشمم که پوستش داغون بود رفت عالی شد ..رفتم ...ولی انقد باهاش راحت نییتم که ازش بپرسم برای اونم همینطوری شد یا نه

میکرودرم اصلا درد و سوزش نداره

ضد آفتاب هم حتما بعدش باید بزنی چون لک میده پوستت

من اون کرم که گفتی و نزدم

فقط بعد هر جلسه میکرو زینک میده میزنم بعدش تا 24 ساعت نباید کرم پودر یا حتی ضد افتاب رنگی بزنی

بعدش دیگه ازادی.

احتمالا اون کرمه که بهت داده نساخته و آلرژی داری نزن اصلا به دکترت بگو یه چیز دیگه تجویز کنه برات

میکرودرم اصلا درد و سوزش نداره ضد آفتاب هم حتما بعدش باید بزنی چون لک میده پوستت من اون کرم که گفت ...

حتما پوستت نیاز نداشته اخه منو و خواهرم و خواهرشوارم باهم رفتیم برای هرکدوم بهمون یه چیز متفاوت داد ..پس نزنم فردا برم بگم بهش

اره میکرو انجام داد هیچی نشد پوستم 

ضد افتاب هم تو خونه باید بزنم؟؟؟ من میرم بیرون فقط میزنم

حتما پوستت نیاز نداشته اخه منو و خواهرم و خواهرشوارم باهم رفتیم برای هرکدوم بهمون یه چیز متفاوت داد ...

اره احتمالا.

ولی کلا میدونم درد و سوزش و... روی پوست کلا طبیعی نیست نشونه آلرژی‌ داشتنه

نه همون بیرون چون یک لایه از پوست های مرده ت برداشته میشه و پوست خیلی باز میشه و اشعه خورشید و به خودش جذب میکنه و صورتت تو مواجهه با نور خورشید لک میده.

وقتی میری روز بیرون بزن

اره احتمالا. ولی کلا میدونم درد و سوزش و... روی پوست کلا طبیعی نیست نشونه آلرژی‌ داشتنه نه همون بی ...

درد و سوزش ندارم یه کوچولو خیلی خیلی کم خارش شبیه اینه که روی پوستت مورچه راه بره اینطوری خارش و با لک قرمز شده 

با اینک به پوستم نساخته محلولش ولی خیلی برام جالبه من هرسری حموم میرفتم روی پوست صورتمو یا باید محکم لیف کیسه میکشیدم که چربیا بگیرم یا با ناخن چربیو میگرفتم عین چرک ..دیشب ک رفتم حموم اصلن چربی بیخود نداشت پوستم تمیز تمیز بود فقط یه دور صورتمو شستم نه کیسه کشیدم نه ناخن محلولش خیلی خوب بود خدایی

اره درسته مرسی 

باورت میشه با اینک محلولی که بهم داد به پوستم نساخت و قرمز کرد ولی مشکل پوستمو حل کرد ..پدر پوستمو دراورده بودم انقد ک با ناخن چربیارو میگرفتم اگ نمیگرفتم حالت پوسته پوسته میشد و ابروریزی بود..امروز میخام برم عوض کنم نتیجه کلیشو بهت میگم

باورت میشه با اینک محلولی که بهم داد به پوستم نساخت و قرمز کرد ولی مشکل پوستمو حل کرد ..پدر پوستمو د ...

ممنووون عزیزم لطف میکنی