2777
2789

قبلا شنیده بودم هرکسی خونه داره نمیتونه اسم بنویسه الان میگن باید زمین مسکونی تک برگ هم نداشته باشید

کسی اطلاعات دقیقی داره بگه لطفا

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

باید هیچی به نامتون نباشه،بعدم اینا که بدرد نمیخوره اصلا نرو ثلت نام کن که مفت نمیارزه

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما خونه ی قلنامه ای داریم اما قبول کردن

قولنامه ای میدونم، زمین ما سند داره فکر کنم از استعلام درنیاییم😕

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

قولنامه ای میدونم، زمین ما سند داره فکر کنم از استعلام درنیاییم😕

خب وام را  برای ساخت همین زمین میتونید بگیرید. 

هر واحد 300 میلیون. تو سایت راه و شهر سازی به عنوان خود مالک ثبت نام کنید. معرفی میشید به بانک. البته خودتون باید تا مرحله ستون را انجام بدید تا مراحل وام را بهتون بدن

میتونی از پس قسط هاش بربیای ما دادمون دراومده خسته شدیم هر دو ماه یکبار چهل میلیون 

آره مشکلی نداریم

خب وام را  برای ساخت همین زمین میتونید بگیرید.  هر واحد 300 میلیون. تو سایت راه و شهر ساز ...

آخه زمینمون یه شهر دیگه است خودمون ساکن یه شهر دیگه تازه ۵_۶سال بعد برمیگردیم شهرخودمون

خب سرمایه گزاریه. فوقش میسازید میفروشید یه خونه دیگه میخرید

🥺

اصلا سمت اینا نرو از من به تو نصیحت

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️