2777
2789

تیکه های مرعوسرخ کن بعدپیازداغ وادویه وزردچوبه ونمک ویک عددهویج ویک عددفلفل دلمه ای روبزارورب بریزهم بزن بعدمرغاروبچین وآب کم بریزبزاریک ساعت و۲۰دقیقه بپزه   

 درون مرامیکشدازبیرون شمارا😒

زرشک پلو با مرغ  : مواد لازم :

برنج    750 گرم
100 گرم / 360 کالری

گوشت مرغ    500 گرم
100 گرم / 200 کالری

زرشک     100 گرم
100 گرم / 50 کالری

زیره    2 قاشق سوپخوری
100 گرم / 370 کالری

زعفران    1 قاشق مرباخوری
100 گرم / 310 کالری

روغن     150 گرم  
100 گرم / 900 کالری

کره    100 گرم
100 گرم / 737 کالری

شکر    2 قاشق سوپخوری
100 گرم / 400 کالری

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ :

*. برنج را خیس میکنیم مرغ را شسته ، با یکی دو عدد پیاز خورد کرده و یکی دو پرس سیر و دو لیوان آب و کی نمک میگذاریم بپزد بحدیکه زیاد له نشود و بعد از پختن یک لیوان سر خالی آب داشته باشد مرغ را میگذاریم.

*. سرد شود و بعد استخوانهایش را میگیریم و بقطعات منظم خورد.میکنیم آب مرغ را از صافی رد کرده و زعفرانرا در کمی آبجوش حل میکنیم نصف از زعفران و نصف از روغن را با آب مرغ مخلوط می نمائیم و یک جوش میدهیم زرشک را شسته در صافی می ریزیم.

*. که آب گرفته شود یک قاشق روغن را در تابه ریخته آب می نمائیم و زرشک را با روغن کمی سرخ میکنیم.شکر را در زرشک میریزیم هم میزنیم تا شکر حل شود آتش باید ملایم باشد برنج را آبکش می نمائیم بقیه روغن را با نصف لیوان آب و کمی زعفران در ته دیگ میریزیم.

*. میگذاریم داغ شود برنج را کم کم در دیگ ریخته زیره را لابلای برنج میریزیم قطعات مرغ را لای پلو میگذاریم دیگ را روی حرارت ملایم قرار میدهیم.در انرا میبندیم در دیگ که عرق کرد آب مرغ را روی سطح برنج میدهیم و پلو را دم میکنیم و موقع کشیدن دو سه کفگیر مرغ را بر میداریم.

*. با بقیه زعفران و نصف از زرشک مخلوط میکنیم قطعات مرغ را بر میداریم بقیه زرشک را با برنج داخل دیگ مخلوط می نمائیم در دیس میکشیم و قطعات مرغ را روی آن میریزیم و با برنج زعفرانی مخلوط با زرشک روی مرغ را میپوشانیم کره را آب میکنیم و روی پلو میدهیم.

*. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 6 تا 8 نفر کافیست.

طرز خیس کردن برنج بطریق زیر انجام میشود :
*. برنج را بدقت تمیز میکنیم با آب نیم گرم چند دفعه بدون اینکه زیاد چنگ بزنیم میشوئیم تا آب برنج کاملا زلال شود بعد روی برنج مقداری آب گرم بحدی که دست را نسوزاند ولی گرمی آن کاملا محسوس باشد میریزیم آب باید 4 انگشت تقریبا بالاتر از سطح برنج قرار بگیرد.

*. بعد بنسبت هر یک کیلو برنج یک کیلو سنگ نمک را شسته در پارچه سفیدی می پیچیم روی برنج قرار میدهیم بهتر است برنج را روز یا شب قبل خیس کنیم یا لااقل سه تا چهار ساعت قبل از طبخ خیس نمائیم در صورتیکه برای خیس کردن برنج فرصت بیشتری باشد مقدار نمک یک کیلو و در فرصت کم یک کیلونیم خواهد بود. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تکه های مرغ رو با زردچوبه یا زعفران سرخ کن، بعد از داخل روغن درشون بیار، بعد توی همون روغن پیاز حلقه ای و فلفل دلمه و هویج و سیر حبه ای بریز و تفت بده بعد رب رو اضافه کن با فلفل سیاه تفت بده بعد آب و نمک رو به اندازه بریز بعد که جوش اومد تکه های مرغ رو اضافه کن، چند قطره آبلیمو و چند تا دونه آلوی برغان هم بریزی خوبه

اول مرغ رو بپز بعد بنداز رو ابکش ابش بره بعد تو روغن خوب سرخ کن .بعد پیاز رو رنده کن خوب سرخ کن .هویچ فلفل دلمه رو اضافه کن .زردچوبه .نمک ودارچین و رب گوحه رو اضافه کن دو لیوان اب گرم اضافه کن بزار جوش بیاد به مرغ ها لالایه اضافه کن شعله رو کم کن تا اماده بشن برنج  رو هم دم کن 

خدایا شکرت بابت همسر خوب و فرزندان سالم و صالح 
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز