2777
2789
عنوان

چطور این مشکلو حل میکنین؟؟؟

134 بازدید | 22 پست

زمانی ک دعوایی صورت بگیره شما تقصیر کار باشین چیکار میکنین تا هم دعوا ادامه پیدا نکنه هم جبران بشه

وقتی که همسرتون مقصر دعواس چیکار میکنین؟؟؟؟؟؟؟ 

با آرامش توضیح بده به طرف بگو تقصیر رو به عهده می گیری عذر خواهی کن از طرف شوهرت هم عذرخواهی کن بگو به هر حال بعضی وقتا آدم به خاطر مشکاات عصبی می شه و واکنش نادرست داره بعدم ازشو بپرش چطوری‌میتونم جبران کنم یا خودت پیشنهاد بده 

لاغری تا عید ۱۴۰۲ (بامدادخمار) - گروه نارنجی - شروع ۷۰ - (✅۶۷.۶۰۰) - هدف ۵۷ - بعد ما بارون می‌باره عطر آزادی/پر می‌شه این خونه از رقص و گل و شادی/ ما بریم تو سینه‌ها رگبار آهن نیست / دیگه هیچ خاکستری از جنس آدم نیست. 🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خودم مقصر باشم حتمن عذر خواهی میکنم کوتاه میام تا دعوا تموم بشه..اما اگه همسرم مقصر باشه بازم ازش دفاع میکنم تو جمع ولی از اون طرفم سعی میکنم دعوا رو تموم کنم ...اما خونه بهش میگم تو مقصر بودی و میگم ک چقدر اشتباه داشت🌺

🌷خدایا شکرت🌷
با آرامش توضیح بده به طرف بگو تقصیر رو به عهده می گیری عذر خواهی کن از طرف شوهرت هم عذرخواهی کن بگو ...

گفته من نباید بگم چطور جبران کن خودت باید بفهمی وقتی بگه حالا شده و من ناراحتم چیکار کنم؟

گفته من نباید بگم چطور جبران کن خودت باید بفهمی وقتی بگه حالا شده و من ناراحتم چیکار کنم؟

باید جبران کنی

من نمیدونم جریان چی بوده ولی خب‌ مطمئنا خودت میتونی تشخیص بدی راه جبرانش چیه

اگه معذرت خواهی کردین و طرف اینجوری گفته حتما خیلی ناراحت شده و کینه ایه

لاغری تا عید ۱۴۰۲ (بامدادخمار) - گروه نارنجی - شروع ۷۰ - (✅۶۷.۶۰۰) - هدف ۵۷ - بعد ما بارون می‌باره عطر آزادی/پر می‌شه این خونه از رقص و گل و شادی/ ما بریم تو سینه‌ها رگبار آهن نیست / دیگه هیچ خاکستری از جنس آدم نیست. 🌈
یکی بیاد به منم کمک کنه ،دیروز باشوهرم دعوا کردیم  تقصیر اون بود،الانم نیومده از دلم در بیاره،د ...

مم این سری مقصرم کارمو اشتباهمو قبول کردم ولی عصبیه میگه نباید میگردی الانم میگه جبران کن ولی در هر صورت ناراحتم 

باید جبران کنی من نمیدونم جریان چی بوده ولی خب‌ مطمئنا خودت میتونی تشخیص بدی راه جبرانش چیه اگه مع ...

من تو تایپک قبلی مشکلمو گفتم ولی چون بازدید نداشت دوباره گفتم 

مم این سری مقصرم کارمو اشتباهمو قبول کردم ولی عصبیه میگه نباید میگردی الانم میگه جبران کن ولی در هر ...

ما هیچ وقت قهرمون طولانی نمیشه همیشه وقتی مقصر باشه میاد عذرخواهی میکنه،ولی الان نیومده😔

اگه بگه ناراحتم جبران کن چیکار میکنین؟

اون ک نباید بگه جبران کن خودت باید جبران کنی🌺

بستگی داره درچه موردی ناراحت باشه..اصلن میشه جبران کرد یا ن..اگه بگی سر چه موضوعی دعوا پیش اومده و تو مقصرهستی یا ن فقط از نظر اون‌مقصری و گفته جبران کن راحتتر میتونم راهنمایی کنم🌺

🌷خدایا شکرت🌷
ما هیچ وقت قهرمون طولانی نمیشه همیشه وقتی مقصر باشه میاد عذرخواهی میکنه،ولی الان نیومده😔

خب چون قبول نکرده که مقصر..یا قبول کرده و غرورش اجازه نمیده ک بگه اشتباه کردم...من جای تو باشم خودم میرم سمتش اشتی میکنم بعد چند روز تو ارامش بهش میگم فلان روز قبول نداری کارت اشتباه بودا با خنده...خودت میبینی ک قبول میکنه🌺

🌷خدایا شکرت🌷

الهی خب کوتاه بیا زندگی مهم تره تا عذر خواهی مرد البته بگم مردم غرور داره ها