با آرامش توضیح بده به طرف بگو تقصیر رو به عهده می گیری عذر خواهی کن از طرف شوهرت هم عذرخواهی کن بگو به هر حال بعضی وقتا آدم به خاطر مشکاات عصبی می شه و واکنش نادرست داره بعدم ازشو بپرش چطوریمیتونم جبران کنم یا خودت پیشنهاد بده
لاغری تا عید ۱۴۰۲ (بامدادخمار) - گروه نارنجی - شروع ۷۰ - (✅۶۷.۶۰۰) - هدف ۵۷ - بعد ما بارون میباره عطر آزادی/پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی/ ما بریم تو سینهها رگبار آهن نیست / دیگه هیچ خاکستری از جنس آدم نیست. 🌈
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گفته من نباید بگم چطور جبران کن خودت باید بفهمی وقتی بگه حالا شده و من ناراحتم چیکار کنم؟
باید جبران کنی
من نمیدونم جریان چی بوده ولی خب مطمئنا خودت میتونی تشخیص بدی راه جبرانش چیه
اگه معذرت خواهی کردین و طرف اینجوری گفته حتما خیلی ناراحت شده و کینه ایه
لاغری تا عید ۱۴۰۲ (بامدادخمار) - گروه نارنجی - شروع ۷۰ - (✅۶۷.۶۰۰) - هدف ۵۷ - بعد ما بارون میباره عطر آزادی/پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی/ ما بریم تو سینهها رگبار آهن نیست / دیگه هیچ خاکستری از جنس آدم نیست. 🌈
بستگی داره درچه موردی ناراحت باشه..اصلن میشه جبران کرد یا ن..اگه بگی سر چه موضوعی دعوا پیش اومده و تو مقصرهستی یا ن فقط از نظر اونمقصری و گفته جبران کن راحتتر میتونم راهنمایی کنم🌺
ما هیچ وقت قهرمون طولانی نمیشه همیشه وقتی مقصر باشه میاد عذرخواهی میکنه،ولی الان نیومده😔
خب چون قبول نکرده که مقصر..یا قبول کرده و غرورش اجازه نمیده ک بگه اشتباه کردم...من جای تو باشم خودم میرم سمتش اشتی میکنم بعد چند روز تو ارامش بهش میگم فلان روز قبول نداری کارت اشتباه بودا با خنده...خودت میبینی ک قبول میکنه🌺