2777
2789
عنوان

بچه هاخیلی حالم خرابه

136 بازدید | 6 پست

دیروزب خواهرم پیام دادم حال واحوال بعدگفت شوهرش زدش گرفته موهاشوکنده اصلانگم چقدداغونم خداجان کی ب دادش میرسی ۱۴ساله دسته ی روانی افتاده ب شیرمادرپتیارش لعنت فقط سندپس انداخته مادرشوهرش خیلی عفریته اس عروسیشون کتک میده فقط خواستم دردودل کنم

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
من متوجه نشدم چرا زده

هرچی گفتم گف حوصله ندارم بگم حتماسردرده گوشیسوخاموش کرده نم ونی چقددلم میخادجیغ بزنم

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روانیه عرق خوره عن درامدداره فکرکرده خداس استغفرالله هفته پیشم گرفته بچه هاشوزده تاجایی خوردن   مادرم صرع گرفت ازبالای این حرومزاده

کاش درخواست طلاق کنه اینجور موارد خیلی راحت بخاطر دست بزن مرد حقو به زن میدن.

الهی خیرنبینه زنعموم نزاشت اینم بگم بابام خیلی آدم مزخرفیه ضعیف حرف شنوخانوادش ۶۰سالش ازکجابگم ازچیش بگم مادرم خودش اینجوربودزندگیش نمدونم باکدوم عقلش دختره روداد  

خواهرم خیلی مظلومه این لاشی بددلی بگورمرده هاش ریدن