mam_sefidbarfi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 عنوان بچه هاخیلی حالم خرابه 136 بازدید | 6 پست دیروزب خواهرم پیام دادم حال واحوال بعدگفت شوهرش زدش گرفته موهاشوکنده اصلانگم چقدداغونم خداجان کی ب دادش میرسی ۱۴ساله دسته ی روانی افتاده ب شیرمادرپتیارش لعنت فقط سندپس انداخته مادرشوهرش خیلی عفریته اس عروسیشون کتک میده فقط خواستم دردودل کنم دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭 1401/10/02 | 07:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anissssa عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 1465 من متوجه نشدم چرا زده خدايا به اميد خودت نه بنده هاي بيخودت
mam_sefidbarfi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 من متوجه نشدم چرا زده هرچی گفتم گف حوصله ندارم بگم حتماسردرده گوشیسوخاموش کرده نم ونی چقددلم میخادجیغ بزنم دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
mam_sefidbarfi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 روانیه عرق خوره عن درامدداره فکرکرده خداس استغفرالله هفته پیشم گرفته بچه هاشوزده تاجایی خوردن مادرم صرع گرفت ازبالای این حرومزاده دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
فرشته_مرگ_هستم عضویت: 1401/06/21 تعداد پست: 2798 کاش درخواست طلاق کنهاینجور موارد خیلی راحت بخاطر دست بزن مرد حقو به زن میدن.
mam_sefidbarfi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 کاش درخواست طلاق کنه اینجور موارد خیلی راحت بخاطر دست بزن مرد حقو به زن میدن. الهی خیرنبینه زنعموم نزاشت اینم بگم بابام خیلی آدم مزخرفیه ضعیف حرف شنوخانوادش ۶۰سالش ازکجابگم ازچیش بگم مادرم خودش اینجوربودزندگیش نمدونم باکدوم عقلش دختره روداد دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
mam_sefidbarfi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 خواهرم خیلی مظلومه این لاشی بددلی بگورمرده هاش ریدن دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭