بچه ها من ی خواهر دارم۲۰سالشه نامزده تاره نامزدش گفته هفته ای ۲۰۰ ت بهت میدم خرج کنی واسه ارایشگاه و ی خرید کوچیک چنند وقت بود بهش نداده بود خواهرم باهاش دعوا کرده گفته باید بدی ازش گرفته الان اعصابش خوزده میگه نکنه از چشمش بیوفتم یا کاره خوبی کرده ؟؟
لاغری تا عید ۱۴۰۲ (بامدادخمار) - گروه نارنجی - شروع ۷۰ - (✅۶۷.۶۰۰) - هدف ۵۷ - بعد ما بارون میباره عطر آزادی/پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی/ ما بریم تو سینهها رگبار آهن نیست / دیگه هیچ خاکستری از جنس آدم نیست. 🌈
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تو عقد اصلا روم نمیشد به همسرم بگم پول بده کلا از بابام میگرفتم 😅🥲🥲
❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓 با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه اینم نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
هفته ای ۲۰۰ تومن ورشکست نشه کمرش خورد نشه که زورش اومده حالا مگه چی بوده بگو نگیر ازش سنگین تره والا آخه ۲۰۰ تومن پول یه سوتین خوب نیست یا طرف خسیس یا خدا ببخشتم واقعا نداره
لاغری تا عید ۱۴۰۲ (بامدادخمار) - گروه نارنجی - شروع ۷۰ - (✅۶۷.۶۰۰) - هدف ۵۷ - بعد ما بارون میباره عطر آزادی/پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی/ ما بریم تو سینهها رگبار آهن نیست / دیگه هیچ خاکستری از جنس آدم نیست. 🌈