2777
2789
عنوان

خواهر سر پول با شوهر دعوا کرد

479 بازدید | 16 پست

بچه ها من ی خواهر دارم۲۰سالشه نامزده تاره نامزدش گفته هفته ای ۲۰۰ ت بهت میدم خرج کنی واسه ارایشگاه و ی خرید کوچیک چنند وقت بود بهش نداده بود خواهرم باهاش دعوا کرده گفته باید بدی ازش گرفته الان اعصابش خوزده میگه نکنه از چشمش بیوفتم یا کاره خوبی کرده ؟؟

فکرش درسته به نظرم

خودشو ضایع کرده با این کار

لاغری تا عید ۱۴۰۲ (بامدادخمار) - گروه نارنجی - شروع ۷۰ - (✅۶۷.۶۰۰) - هدف ۵۷ - بعد ما بارون می‌باره عطر آزادی/پر می‌شه این خونه از رقص و گل و شادی/ ما بریم تو سینه‌ها رگبار آهن نیست / دیگه هیچ خاکستری از جنس آدم نیست. 🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو عقد اصلا روم نمیشد به همسرم بگم پول بده کلا از بابام میگرفتم 😅🥲🥲

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

هفته ای ۲۰۰ تومن ورشکست نشه کمرش خورد نشه که زورش اومده حالا مگه چی بوده بگو نگیر ازش سنگین تره والا آخه ۲۰۰ تومن پول یه سوتین خوب نیست یا طرف خسیس یا خدا ببخشتم واقعا نداره  

اخه میگه میخوام عادت کنه به حرفی که زده عمل کنه

درسته اما نباید دعوا راه مینداخته 

لاغری تا عید ۱۴۰۲ (بامدادخمار) - گروه نارنجی - شروع ۷۰ - (✅۶۷.۶۰۰) - هدف ۵۷ - بعد ما بارون می‌باره عطر آزادی/پر می‌شه این خونه از رقص و گل و شادی/ ما بریم تو سینه‌ها رگبار آهن نیست / دیگه هیچ خاکستری از جنس آدم نیست. 🌈

کاره خوبی کرده منم تو دوران عقدم اشتباه کردم دعوا نکردم باهاش الان بعد دوازده سال تازه یکم بهتر شده ولی هنوزم خسیس بازی های مسخره داره 

همش میگم کاش اونموقع که هفته ای ده تومن با هزار تا منت میداد میزدم تو دهنش پرو نمیشد 

دعوا نباید کنه از الان 

ولی وظیفه شوهر ش هست خرجی رو بهش 

۲۰۰ هم پولی نیست 

دوستانی که میگن تو عقد خرج با شوهر نیست 

چطور موقع رفع نیاز مرد زنشه😒 ولی موقع خرجی نه 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
دعوا نباید کنه از الان  ولی وظیفه شوهر ش هست خرجی رو بهش  ۲۰۰ هم پولی نیست  دوستان ...

اره باهم رابطه دارن منم همینو گفتم بهش گفتم وظیفشه ولی میگه کاش نمیگفتم خودمو کوچیک کردم فک میکنه گدام