2777
2789

خسته نشدین؟

کلافه و عصبی چی؟

من تاحالا فقط یه مهمون داشتم که بیا دوساعت بشینه بره.

بقیشون در کمترین حالت دو روز موندن بیشترین حالت ۱۵ روز😐و اکثرشون یک هفته

یکسال ونیم ازدواج کردم

عاشق مهمون بودم 

ولی الان دیگه فراری ام،واقعا حتی حوصله خانواده خودمم ندارم،نمیدونم چیکار کنم 😢😞

منم بدم میاد نهایت ۵ ساعت حوصله دارم ، ببشترین مهمونم یک ماه یود اوایل ازدواج خانواده شوهرم با اینکه یه شهریم دم به ساعت خونه ما بودن بشدت بی فرهنگ بودن الان بهتر شدن فوقش یه شب بمونن

یکماه ، خانواده شوهرم 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااقعااا تحملشون  بیشتر از ۵.۶ ساعت سخته . خودمم  نمیتونم جایی بمونم   دیگه  بعداین تایم باید برگردم  خداقسمت نکنه مهمون  بی فرهنگ و چترو🤧🤦‍♀️

بعضیهارونمیشه قانع کرد باید ب نفهمیشون احترام  گذاشت 🙂😏
یکماه ، خانواده شوهرم 

من دیگه خسته شدم واقعا دیگه از غذا پختن بدم میاد از مهمون بدم میاد..اخه مال من یه بار دوبار نبوده 

همش تکرار میشه،یه گوهی خوردم ازدواج فامیلی کردیم،حالا همه میگن خونه شما راحت تریم.

به جهنم که راحتید😢😞

3هفته هم بوده اخرش دیگه کم اورده بودم

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
حدودا۱هفته...دوستامون بودن از ی شهر دیگه..اذیت ک شدیم یکم بالاخره آدم برنامه هاش و قلق خونه اش عوض م ...

فقط یه بار؟

من مدام مهمون دارم خسته شدم واقعا خسته شدم ،انقدر که دلم میخواد سر به نیست برم

3هفته هم بوده اخرش دیگه کم اورده بودم

من دلم میخواد بمیرم😞😢😢😢 

واقعا بریدم واقعا ،دلم میخواد یکسال هیچکسو نبینم.

خبر مرگم یکسال ونیم ازدواج کردم.همش مهمون،

همه مهمونام نهایتا ۴ ساعت

فقط با خانواده عمه و دوتا عموهام خیلییی رفت و آمد داریم مثلا اونا قبل ادان مغرب میان ساعت ۲ اینا میرن چون خیلی بازی میکنیم

اونم خونه من چون آپارتمان دیر به دیر میان و روزایی که فرداش تعطیل باشه 

هر هفته همو میبینیم ولی بیشتر خونه مادربزرگم حمع میشیم که ویلاییه خونش  تا مزاحم کسی نباشیم

من دیگه خسته شدم واقعا دیگه از غذا پختن بدم میاد از مهمون بدم میاد..اخه مال من یه بار دوبار نبوده&nb ...

ای بابا یکی از مضرات ازدواج فامیلی ....

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
من دیگه خسته شدم واقعا دیگه از غذا پختن بدم میاد از مهمون بدم میاد..اخه مال من یه بار دوبار نبوده&nb ...

اره خیلی سخته واقعا ، آدم حریم شخصی نداره، و اینکه واقعا سخته یکماه هر وعده غذایی مهمون داشته باشی و بخوای تدارک ببینی ، تازه یکسری غذاها رو هم نخورند یا بهشون نسازه یا بهونه بگیرن😑

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

ده روز بوده اونم مادرشوهرم که موقع رفتنشم یه جنگ حسابی بپا کرد و گورشو گم کرد 

خداییش چرا بعضیا دنیال مفت خورین اینم یه افتخار بزرگ میدونن 

حالا این ده روز خانوم داشت یه واحد صد متری رو رنگ میزد الکی طولش میداد بمونه خونه ی من جالبه تویه ساختمونیم بعد جاریامم هستن ولی فقط موند خونه ی من 

من دلم میخواد بمیرم😞😢😢😢  واقعا بریدم واقعا ،دلم میخواد یکسال هیچکسو نبینم. خبر مرگم یکسال ...

وای خیلی سخته من داداشم میاد زنداداشم تکون نمیخوره کمک کنه ی نفر همه کارا گردن منه باورکن اخراش گریه م میگیره

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه