2777
2789
عنوان

تخمک کشی برای میکرو

306 بازدید | 15 پست

سلام خانومای گل,من تحت درمانم واسه آی وی اف,دکترم برام 13دی نوبت زده برم تخمک کشی کنم,کسی هست که بدونه تخمک کشی چیه وچیکارمیکنن؟واینکه همسرمم بایدازمایش اسپرم بده همون روز؟؟چون چیزی نگفتن,ممنون میشم راهنماییم کنید🙏

ببخشید آی وی اف برا تعیین جنسسیته؟ 

اتفاقا چن روزه فکرمو درگیر کردم تو نت هم خوندم ولی متوجه نشدم 

میخوام برا بچه دومم تعیین جنسیت کنم برا همین کنجکاو شدم

وقتی از بهترین آدمای زندگیت میرنجی حتی اگه بگی بخشیدمش یه چیزی ته دلت میمونه.. کینه نیس یه جای زخمه یه چیز که نمیزاره اوضاع مثل قبل شه هرچقد هم تلاش کنی خودتو بزنی به اون راه و بگی نه.. بی فایدس یه چیزی این وسط از بین رفته و جای خالیش تا همیشه درد میکنه 💔کینه را از خدایی آموختم که بخاطر یه اشتباه هرگز شیطان را نبحشید🤞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخمک کشی ی عمل خیلی سبک و راحته تقریبا ده پونزده دقیقه هم نمیشه‌. بیهوش می کنن و تخمکارو برمیدارن. بعد ک بهوش میاید یکم ک حالتون از لحاط سرگیجه و... بهتر شد میرید خونه.

همسرتونم ازمایش ک نه ولی نمونه اسپرم اره همون روز باید بدن. ۳تا ۵ روز قبل عمل هم بهتره انزال نداشته باشن. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببخشید آی وی اف برا تعیین جنسسیته؟  اتفاقا چن روزه فکرمو درگیر کردم تو نت هم خوندم ولی متوجه ن ...

فقط برا تعیین جنسیت نیس ولی اگه کسی بخواد براش انجام میدن. فقط هزینه اش از اآی وی اف معمولی بیشتره.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فقط برا تعیین جنسیت نیس ولی اگه کسی بخواد براش انجام میدن. فقط هزینه اش از اآی وی اف معمولی بیشتره.

ممنون که جواب دادین عزیزم 

الان هزینش چنده میدونی؟؟ 

وقتی از بهترین آدمای زندگیت میرنجی حتی اگه بگی بخشیدمش یه چیزی ته دلت میمونه.. کینه نیس یه جای زخمه یه چیز که نمیزاره اوضاع مثل قبل شه هرچقد هم تلاش کنی خودتو بزنی به اون راه و بگی نه.. بی فایدس یه چیزی این وسط از بین رفته و جای خالیش تا همیشه درد میکنه 💔کینه را از خدایی آموختم که بخاطر یه اشتباه هرگز شیطان را نبحشید🤞
ممنون که جواب دادین عزیزم  الان هزینش چنده میدونی؟؟

خواهش می کنم گلم. هزینه معمولا شهر ب شهر و گاها مرکز ب مرکز فرق داره باید ازون جایی ک میخواین اقدام کنین بپرسین. منم چون تعیین جنسیت نداشتم در جریان هزینه ها نیستم

خواهش می کنم گلم. هزینه معمولا شهر ب شهر و گاها مرکز ب مرکز فرق داره باید ازون جایی ک میخواین اقدام ...

اها باشه پس مــــرسی🌸

خواهش می کنم گلم. هزینه معمولا شهر ب شهر و گاها مرکز ب مرکز فرق داره باید ازون جایی ک میخواین اقدام ...

آها ممنون عزیزم🙏

سلام ببخشید شما دکترتون کی بود؟ و اینکه نتیجه گرفتید؟ من یه بار انتقال دادم تو کلینیک مهر‌منفی شد او ...

سلام عزیزم من پانکچرانجام دادم پنجم بهمن ماه,9تا جنین تشکیل شده هنوز انتقال ندادم ماه بعدبایدبرم,نمیدونم ولی اونجاخیلی نتیجه گرفتن من هروقت ویزیت میشدم میدیدم میان حامله شدن,فقط میگن بعدانتقال رعایت میخواد,شمارعایت کردید؟؟چنتا جنین گزاشتن براتون؟

سلام عزیزم من پانکچرانجام دادم پنجم بهمن ماه,9تا جنین تشکیل شده هنوز انتقال ندادم ماه بعدبایدبرم,نمی ...

من همه چیز رو رعایت کردم بسته هام دوتاییه یکی جنین a یکی b توشه خودم هم هیچ مشکلی نداشتم دکتر شما کیه

من همه چیز رو رعایت کردم بسته هام دوتاییه یکی جنین a یکی b توشه خودم هم هیچ مشکلی نداشتم دکتر شما کی ...

کلینیک مهرافزامیرم,هروقت ی دکتره ولی تخمک کشیم دکترجلالی بودن انتقالم ک خود مهرافزاانجام میده