2777
2789
عنوان

کتک کاری و درگیری زن و شوهر

1554 بازدید | 30 پست

بچه ها چرا اینجا وقتی میگن یه شوهر فقط یه بار دستش رو زنش بلند شده 

ولی دیگه اون کارو تکرار نکرده

همه میگن اگه همه چیزش خوبه حالا یه بارم. کتک کاری شده تو دو سه سال زندگی مشترک چیزی نیست؟؟؟ 

یعنی بعضی زن ها آنقدر روحشون بزرگه که براحتی اولین دعوای سنگین رو فراموش میکنن یا اگرم فراموش نشده انقدرررر روحشون بزرگه که دیگه نتونن به اون دعوا فکر کنن؟ 

مثلا چرا نمیگیم حتی کسی که یه بار دست رو زن بلند کنه حقش نیست خانواده داشته باشه؟؟؟

من احساس میکنم مردی که هیچ وقت دعوای اینجوری نداشته باشه وجود نداره اگرم هست شاید 

فقط ده درصد یا حتی یک درصد مردها کسایی باشن که از بدو تولد دست رو کسی بلند نکردن مخصوصا رو زنشون به هیچ وجه

این برام خیلی ناراحت کننده اس که اکثر مردها خشونت دارن حتی مهربونترین مردها ممکنه یک آن خیلی بد کنترل از دست بدن و دعوا بشه

واقعا اینجوریه؟ بنظر شمام اکثر مردها نمیتونن خشم رو کنترل کنن؟ 

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫

منم توی دور و برم دیدم کتک کاری حداقلش یه سیلی حداکثرش کتک کاری ، توی ذهنم کسی و ندارم که سالهای زیادی باشه ازدواج کرده باشن ولی اروم باشه

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

منم توی دور و برم دیدم کتک کاری حداقلش یه سیلی حداکثرش کتک کاری ، توی ذهنم کسی و ندارم که سالهای زیا ...

مردا واقعا چرا انقدر قابلیت داشتن خشونت دارن

بعد با اینهمه خشونت چرا ادعا دارن که کشور رو میتونن خوب اداره کن و زن چون عاطفية نمیتونه

خب همه ی این جنگها واسه همین روحیه وحشی گریه دیگه😢

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا واقعا چرا انقدر قابلیت داشتن خشونت دارن بعد با اینهمه خشونت چرا ادعا دارن که کشور رو میتونن خو ...

چون ازاد گذاشته شدن ، از ابتدای بشریت توی ذاتشون بوده و رشد کرده یک جاهایی براشون محدودیت گذاشتن یک جاهایی اطلاعاتشون رو بالا بردن و ولی جایی مثل ایران حالا حالا ها مونده هم اطلاعات بالا بره هم قوانین ضد زن تغییر کنه

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

من شوهرم تو مجردی دعوایی بوده😂 ولی نسبت به من خدا نکنه تا حالا نبوده ایشالله دیگه هم نباشه میدونی خدا دلش برام سوخته تو زندگی اولم عین سگ از شوهر معتادم کتک خوردم که بعد چند سال اینو گذاشت جلوی راهم 

من شوهرم تو مجردی دعوایی بوده😂 ولی نسبت به من خدا نکنه تا حالا نبوده ایشالله دیگه هم نباشه میدونی خ ...

خداروشکر به امید خدا هیچ وقت غم نباشه بینتون همیشه شاد باشید 🥰😍

تو نی نی سایت همه دیگه خیلی عادی از کتک زدن حرف میزنن وانگار که روتین شده واسه بعضی آقایون  

این ناراحت کننده اس واقعا 

خداروشکر به امید خدا هیچ وقت غم نباشه بینتون همیشه شاد باشید 🥰😍  تو نی نی سایت همه دیگه خ ...

فدااااااااای شماااااا😚

نه بابا به نسبت قدیم مردا یذره بهتر شدن زمان باباهای ما که اکثرا دست بزن داشتن ولی الان مردایی که این عادت و ندارن بیشتره

فدااااااااای شماااااا😚 نه بابا به نسبت قدیم مردا یذره بهتر شدن زمان باباهای ما که اکثرا دست بزن دا ...

زمان باباهامون کهههه بلانسبت زن انسان نبود تو دیدشون مثل اسب میزدن طفلکهارو

زمان باباهاشون کهههه بلانسبت زن انسان نبود تو دیدشون مثل اسب میزدن طفلکهارو

ببین بستگی به تربیت داره اگه پدری دست بزن نداشته باشه معمولا بچه هم نداره البته میگم معمولا ولی پدر من دست بزن داشت ولی داداشام خدارو شکر با زناشون اینجوری نیستن

به نطر من اینجوری نیس

من ۸ ساله با همسرم زندگی میکنم حتی یه بارم دست روم بلند نکرده 

فکرشم برام مسخره ست

اوایل ازدواج گاهی تو جرو بحثا یه حرفایی میزد اذیت میشدم 

یه بار بهش گفتم از این نوع حرفا بدم میاد دیگه تموم شد حتی یه بارم تکرار نکرد

بنطر من هرچی رو به جلو میریم آقایون خیلی بهترو مهربونتر میشن

ببین بستگی به تربیت داره اگه پدری دست بزن نداشته باشه معمولا بچه هم نداره البته میگم معمولا ولی پدر ...

دقیقا

خداروشکر به امید خدا هیچ وقت غم نباشه بینتون همیشه شاد باشید 🥰😍  تو نی نی سایت همه دیگه خ ...

چون نی نی سایت جایی برای دردو دله 

کسایی که مشکل دارن میان و راهنمایی میخوان ،یا تاپیک میزنن دردو دل میکنن، طبیعیه که اینجا مشکلات بیشتر دیده میشه

بعد شما اینجا رو واسه خودت یه نمونه آماری در نطر میگیری و به همه نسبت میدی در صورتی که اشتباهه

به نطر من اینجوری نیس من ۸ ساله با همسرم زندگی میکنم حتی یه بارم دست روم بلند نکرده  فکرشم بر ...

چقدر قشنگ که هشت سااااال باهم انقدر قشنگ زندگی کردین کاش همه زن و شوهرهای آینده مثل شما باشن😍

چون نی نی سایت جایی برای دردو دله  کسایی که مشکل دارن میان و راهنمایی میخون ،یا تاپیک میزنن در ...

حرفت درسته 👍

چقدر قشنگ که هشت سااااال باهم انقدر قشنگ زندگی کردین کاش همه زن و شوهرهای آینده مثل شما باشن😍

حتی شاید باورت نشه اما ما فقط سال اول زندگی یه کی دوبار قهر داشتیم و اصلا  باهم قهر نمیکنیم

جفتمون خیلی اهل گفت و گو هستین و تمایل داریم با گفتگو مشکلمونو حل کنیم

اگه احساس کنیم بحثمون داره بالا میگیره یه جایی قطعش میکنیم چند ساعت به خودمون فرصت میدیم و دوباره در مورد موضوع صحبت میکنیم