2777
2789

تو چهارراه فلسطین برو اسم دکتر رو الان یادم نمیاد اما سر چهار راه کنار لوستر فروشی یک ساختمون بری متوجه میشی دکتر چشم اطفال

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چهارراه فلسطین برو اسم دکتر رو الان یادم نمیاد اما سر چهار راه کنار لوستر فروشی یک ساختمون بری مت ...

دکتر پیمان دکتر مهاجر هم توی نی نی سایت میگفتن خوبه شما شناختی دارید

از سمت امادگاه که میای داخل به چهارراه که رسیدی میشه فلسطین خب؟سمت چپت اون دست چهارراه یک لوستر فروشی خیلی بزرگیه مشخص کنارش یک ساختمون نگاه کن زده دکتر چشم پزشک مال اطفال خیلی خوبه من پسرمو میبردم 

از سمت امادگاه که میای داخل به چهارراه که رسیدی میشه فلسطین خب؟سمت چپت اون دست چهارراه یک لوستر فروش ...

آهان متوجه شدم‌ممنونم عزیزم  من دخترم تنبلی وآستیگمات ارثی داره باید عینک بزنه ولی چون سنش کمه نمیزنه ودوست نداره میخوام یه متخصص خوب ببرمش که یه راه حل بده که میشه بدون عینک تنبلیش خوب بشه تا بعد که بزرگتر شد عینک بزنه

شما شماره دکتر رو نداری چجوری نوبت هاش بود؟

آهان متوجه شدم‌ممنونم عزیزم  من دخترم تنبلی وآستیگمات ارثی داره باید عینک بزنه ولی چون سنش کمه ...

نه عزیزم متاسفانه ندارم...بزن ۱۱۸

دکتر صادقی هم توی مجتمع پارک خیلی خوب و مجربه اما نمیدونم اطفالم باشه یانه..

من چندسال پیش میرفتم پیشش.. اونموقعها چشمام ضعیف بود و‌باوجودی که عینک میزدم بازم شماره میرفت بالا خیلی دکتر رفتم اما این تنها دکتری بود که تشخیص داد بخاطر نور افتاب و شیشه عینکم رو هایین دکس کرد ازاونموقع ش چشام ثابت شد و بعدشم که لیزیک کردم زاحت شدم از عینک🤭

من چندسال پیش میرفتم پیشش.. اونموقعها چشمام ضعیف بود و‌باوجودی که عینک میزدم بازم شماره میرفت بالا خ ...

چه دکتر خوبی خداروشکر  راحت شدی 

پسرتون مشکلش چی بود‌