2777
2789
عنوان

تب نوزاد

490 بازدید | 16 پست

سلام خانوما دختر ۶ ماهم تب کرده با وجود حکله خیس و استامینوفن بازم تبش میره ۳۸.۳چیکار کنم خوب میشه سرما خوردگی داره عصر هم تا ۳۹ رفت شیاف کردم

😎😉😉😑😑

پاشویه اش کن با آب ولرم شیاف هم خوبه انشالله زودتر خوب میشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم شیاف کنم عیب نداره ساعت ۸ کردخ بودم

هر شش ساعت میشه مورد نداره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

آب بهش بده بخوره، لباسشو کم کن، پاشویه کن مخصوصا گردن و پیشونی رو، خنک شد پتو بنداز لرز نکنه. با آب سرد هم پاشویه نکن آب ولرم بچه لرز نکنه

سخته، ولی چون میگذرد غمی نیست، پس "آرووووم باش، آرووووم" 
فدای همتون بشم خیلی نگرانم مرسی راهکار دادین

دارو دادی، خنک شد بعد بخواب، ساعت بذار هی پاشو چک کن تند تند شیر بده، بچه ها تو مریضی میلشون کم میشه بیشتر بهش شیر بده

دارو دادی، خنک شد بعد بخواب، ساعت بذار هی پاشو چک کن تند تند شیر بده، بچه ها تو مریضی میلشون کم میشه ...

اصلا از سینم جدا نمیشه که .تبش یا ثابته یا با وجود همه اینا زیاد میشه

😎😉😉😑😑
اصلا از سینم جدا نمیشه که .تبش یا ثابته یا با وجود همه اینا زیاد میشه

دکتر نبردی؟ فردا بهش آب سیب هم بده، فقط امشب هوشیار بخواب، تب خودش مسئله ای نیست ینی داره بدنش با بیماری میجنگه، نگران نباش❤

دکتر نبردی؟ فردا بهش آب سیب هم بده، فقط امشب هوشیار بخواب، تب خودش مسئله ای نیست ینی داره بدنش با بی ...

مرسی گلم نه عصر شوهرم خونه نبود الان اومده خوابیده الانم که شب جمعست دکترا نیستن که ببرم جایی دخترمم بار اوله تب میکنه خیلی نگرانم

😎😉😉😑😑
مرسی گلم نه عصر شوهرم خونه نبود الان اومده خوابیده الانم که شب جمعست دکترا نیستن که ببرم جایی دخترمم ...

فردا ببرش، نگران نباش، مواظبش باش خیلی بالا نره ، اگه علائم سرماخوردگی رو داره تا ۳ روز طبیعیه. 

فردا ببرش، نگران نباش، مواظبش باش خیلی بالا نره ، اگه علائم سرماخوردگی رو داره تا ۳ روز طبیعیه.  ...

مرسی عزیز دلم خدا به حاجت دلت یه حال اساسی بده خیلی نگران بودم یکم کمتر شد

😎😉😉😑😑