2777
2789
عنوان

حس ششمی واقعی بیاد

82 بازدید | 2 پست

از بچگی با هم بودیم دختر خاله و پسرخاله  البته پسزخالم نوه خالم بود هروقت از مشهد میومد کلی با هم بازی میکردیم همیشه دستم و تو دستاش می‌گرفت و با هم می‌دویدیم هفت ساله و هشت ساله بودیم ... اینقدر دستام عرق میکرد به زور دستمو از دستش میکشیدم تا اینکه پدر و مادرش از هم جدا شدن و پیش پدرش زندگی میکرد و دیگه ندیدمش .. من دو سال پیش دوباره تو مراسم فوت داییش اومد که نداشتن زیاد بمونه مادرش و بغل کرد و گریه کرد بعد مادرم باهاش حرف زد و وقتی گفت مادر من هست اونوقت مادرمو شناخت و از مادرم خواست یکبار اجازه بده منو ببینه ولی نتونست ببینه من دیدمش  .... دیگه ندیدمش ینظرتون ممکنه هنوز بهم فکر بکنه یا به هم برسیم ؟ ممکنه کنار هم دوباره قرار بگیریم ؟ 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

فکرت و درگیر نکن. کسی اگه کسی و بخاد یک راه برای ارتباط پیداا میکنه. اون داره زندگیش و میکنه شما رفتی توی رویا.. بچسب به زندگیت اگه قسمت هم باشین همه چیز دست به دست هم میده و میشه

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
فکرت و درگیر نکن. کسی اگه کسی و بخاد یک راه برای ارتباط پیداا میکنه. اون داره زندگیش و میکنه شما رفت ...

نه خیلی فکرمو درگیر نکردم که نتونم زندگی کنم فقط سوال بود واسه اونایی که حس ششمی دارن 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.