2777
2789
عنوان

بچه ها قلیون کشیدم میترسم برایه جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 30 پست
نه بابا شاید هنوز لانه گزینی هم نکرده باشه برا چی میترسی

الان اگه تشکیل شده باشه باید یک هفته رد شده باشه

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی

اسی دست به دلم نذار 😂

یه  تاپیک حدود یک ساعت پیش  خیلی  کاربرها بی منطق بودن.میگفتن به کسی ربطی نداره ما سیگار و قلیون بکشیم .به تو چه !

هر چی میگفتیم ضرر داره برای خودت اول ، میگفتن مردا چون میکشن ما هم باید بکشیم.مردا شاید بخوان برن بیوفتن تو چاه .ما هم باید بریم؟

عزیزم نکش 

برای خودت خوب نیست .بعدش برای بقیه هم ضرر داره

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هیچ کس اندازه من وابسته نبود به قلیون ولی تا فهمیدم حاملم سریع گذاشتم کنار خدایی نکرده قلیون بکشی فردا بچه با وزن کم به دنیا بیاری یا برای چشماش مشکلی پیش بیاد دیگه نمیشه کاری کرد الان نترس اتفاقی نمیفته ولی خب از الان به بعد به هیچ وجه نکش 

الان اگه تشکیل شده باشه باید یک هفته رد شده باشه

نه بابا نشده

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
عزیزدلم هنوز که مشخص نیست چیزی نه اشکال نداره دلم قلیون خواست پاشم به راهش کنم

منم خیلی معتاد قلیونم زیاد جدی نگرفتم گفتم شایدم تشکیل نشده ولی بازم میترسم 

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
اسی دست به دلم نذار 😂 یه  تاپیک حدود یک ساعت پیش  خیلی  کاربرها بی منطق بودن.میگفتن ...

رو خود سیگار هم نوشته ضرر داره خطر مرگ آدما خودشون باید بدونن چی براشون بده چی نه الان اسی خودش فهمید تو این شرایط براش بده ولی اصرار زیادی تو بعضی چیزا میشه دخالت تو زندگی دیگران حالا شاید به منم بگین بی منطق ولی برای من منطق یعنی احترام به هر کی هر چی برای خودش درست یا غلط میدونه٫

عزیزم هیچ کس اندازه من وابسته نبود به قلیون ولی تا فهمیدم حاملم سریع گذاشتم کنار خدایی نکرده قلیون ب ...

من تا بفهمم حاملم نمیکشم ولی الان نمیدونم اصلا حاملم یا نه فقط اقدام کردم با این حال ترسیدم ضرر داشته باشه برایه جنین فقط برایه اونه وگرنه خودم به درک

رو خود سیگار هم نوشته ضرر داره خطر مرگ آدما خودشون باید بدونن چی براشون بده چی نه الان اسی خودش فهمی ...

نقد کردن سیگار  دخالت نیست .این یعنی برای جامعه ات ارزش میذاری..زن جامعه ات ، مرد جامعه ات برات مهمه ...من کاری ندارم شمای نوعی میخوای چیکار کنی تو زندگیت.به من اسیب نمیرسه اگه بچه ات از سیگار کشیدنت مشکل براش ایجاد شه .دخالتم بکنم تو کارت دخالت محسوب نمیشه چون دور هستم ازت و قرار نیست جلوت را بگیرم تو اون کار و دستات را ببندم. .اینجا تبادل نظره فقط .سیگار کشیدن هم مشخصه بده ...

جالبه به جایی داریم میریم که روی هر چیزی میگن به تو چه ! خب من که تو زندگیت نیستم .موضوع تبادل نظر خوبی و بدی هاست نه جبهه گیری الکی و بی منطق

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .
نه ضرر نداره ولی کلا میگن چن وقت قبل از اقدام هم نباید کشید  

اره منم شنیدم ولی یکدفعه تصمیم گرفتم الانم بچه ها گفتم خطر جدی نداره اگه دیگه نکشم ..خیالم راحت شد