2777
2789
عنوان

اگ دختر دایت هی با بابات تیک بزنه.... بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1692 بازدید | 72 پست

واقعا نظر مارو میخوای؟

دخالت نکن

دوتا ادم عاقل و بالغن.خودشون میدونن و خودشون

دیگه به مامانتم که گفتی

پس عذاب وجدان نداشته باش

ایشالا که چیز خاصی نیست. ولی اگرم بود متاسفانه کاری ازت برنمیاد. نبایدم کاری کنی

بسیار سخن بود ؛ نگفتیم و گذشتیم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرزادشه

دختردایی ایشون

چجوری خواهرزاده باباشه؟؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
ای خدا داماد و مادر زنو.  خواهر زنو داماد تموم شد رسیدیم به مرحله خواهر زاده با شوهر   &nb ...

دیگه باید با عمو و دایی هامونم حرف نزنیم 😂 تصور بد برامون میسازن 😂😂😂

ستاره هسدم و عاشق بوی بند بی تی اس ام_ گاهی لازمه قبل حرف زدن ی 🤏 فکر کنیم _ شعور داشتن یک نعمت الهی هست که خدا به هر کسی نداده _ حال دوران یکسان نباشد غم مخور _ خدا خودش حواسش ب بنده هاش هست_ گویند سرانجام ندارید شما ، ماییم بی هیچ سرانجام خوشیم _ خدا برای هر انسانی یک فرشته زمینی آفریده 🙂