2777
2789
عنوان

بارداری بعداز سقط

313 بازدید | 17 پست

خانما کسی بوده بعد ۱ماه استراحت از سقط باردار شده باشه و بارداری سالمی داشته باشه؟ یا اگه کسی بعد از سقطش آزمایش های مربوط ب سقط رو واسش نوشتند بی زحمت بفرسته من چون اولین سقطم بود دکتر میگه تا۳بار نشه پیگیری نداره ولی من نمیخوام دوبار تجربه کنم چون میدونید ک واقعا تجربه سختیه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ابان پارسال سقط کردم اسفند همون سال باردار شدم ولی شما هم یه سه ماهی استراحت بده به خودت 

چون دکترا میگن ۳ماه نیاز هست واسه استراحت بعد از سقط ولی حداقل استراحت هم ۱ماه بعدش میشه اقدام کرد برای کساییکه سقط بدون تشکیل قلب داشتند

چون دکترا میگن ۳ماه نیاز هست واسه استراحت بعد از سقط ولی حداقل استراحت هم ۱ماه بعدش میشه اقدام کرد ب ...

من دو ماه بعدش باردار شدم 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
بارداری موفقی داشتین؟ من سه شنبه سقط کردم و الانم خونریزی سقط رو دارم و هنوز درحال دفع ساک و...هستم& ...

بله عزیزم 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

یکی از دوستای من سقط کرد همون ماه هم باردار شد.یعنی بعد خونریزی سقط و پریودی بعدش باردار شد‌.

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏