2777
2789
عنوان

پول ماهیانه به خواهر شوهر

1240 بازدید | 45 پست

بچه ها جدیدا متوجه شدم شوهرم قایمکی به خاهرش هرماه ۴ تومن میده خاهرش درشرف طلاقه ولی مادرشوهرمینا کلی بهش میرسن به منم ماهانه ۴تومن میده خیلی ناراحتم من همرو خرج خونه وبچه ها میکنم زیر بار نمیره ولی من مطمئنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمش گرم خوب کاری میکنه مگه چیه خواهرشه دیگ از یه خونن چی میشه مگه خوبه حالا پول توام میده اینجوری میگی اینقدر بدقلب نباش

بنام خدای رنگین کمان 🌈❤️‍🩹 زمستونه تو قلبم که هیچ گرمی نداره

خدا بده برکت .مگه چقد درامد داره 😁

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

چهار تومننننن🤐 چون میخواد طلاق بگیره دلش میسوزه براش؟

ولی تو نیستی وُ شِعرَم؛آسِمونش،ماه نداره.                           از اَشک یاس کوچه ها؛تا چشم کور از گریه ها.                       با یادِ عَطر تو زنده ان؛تاباز برگردی به خونه.
چهار تومننننن🤐 مگه شوهرت مجبوره؟ یا چون میخواد طلاق بگیره دلش میسوزه براش؟

خب بده عزیزم چی میشه مگه خواهرشه خدایی گناه نداره لطفا زن‌ضد زن‌نباشیم

بنام خدای رنگین کمان 🌈❤️‍🩹 زمستونه تو قلبم که هیچ گرمی نداره
بیخود. واح منم زورم گرفت حتی یعنی چی. حالا فرضا ک لازم داره. بهش کمک کنید کار بدی نیست ولی تو زنش ...

همون قدر هم به اسی پول میده

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐