2777
2789

داغانع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميفرمايند كه مشكلي نداره كه 

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 

اینو بخون ببین داریم به کجا میریم 

یورگن ‏لوکادیا بعد از رفتن از ایران :
از اروپا به جایی آمدم که انگار ۱۰۰ سال از دنیا عقب است. من بابت اتفاقات دو ماه اخیر به شدت ناراحت هستم و اصلا احساس خوبی در اینجا ندارم.  چطور ممکن است که نتوانم از تلگرام، اینستاگرام، واتس‌آپ، توئیتر و … برای ارتباط با خانواده و دوستانم استفاده کنم. اینجا همه چیز فی لتر هست و این فضا برای من اصلا باورکردنی و قابل هضم نیست.
من در این مدت چیزهایی دیدم که دیگر نمیتوانم حتی یک لحظه هم به ماندن فکر کنم. اینجا با چیزی که تصور می‌کردم خیلی فرق دارد.

کی میفرماید

اخبار رو يه زير و رو كن

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 
همینه دیگه. به طلا گرمی ده تومن و پراید یه میلیاردی داریم میریم به لطف و مدیریت ....

ال٩٠ 

٨٠٥ ميليون!!