2777
2789

یه چیزی رو اشتباه میزنی

یا سامانه مشکل داره

من با سایت سپه ثبت میکنم هیچوقت خطا نداره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چک برای بانک مهر ایران هست میشه تو اون سایت ثبت کنم؟

آره فرقی نداره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
یه چیزی رو اشتباه میزنی یا سامانه مشکل داره من با سایت سپه ثبت میکنم هیچوقت خطا نداره

یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدی

اگه یه چک رو ثبت کنی ولی بعدش پشیمون بشی و لاشه چک رو پس بگیری ولی هنوز تو سیستم رفع اثر نکرده باشی

مشکلی ایجاد میشه؟

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدی اگه یه چک رو ثبت کنی ولی بعدش پشیمون بشی و لاشه چک رو پس بگیری ولی ...

آره موقع تحویل دست چک بعدیت میگن چک تعیین تکلیف نشده داری بهت دست چک جدید نمیدن

مرسی جواب دادی🙏🌹

خواهش میکنم💖

یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدی اگه یه چک رو ثبت کنی ولی بعدش پشیمون بشی و لاشه چک رو پس بگیری ولی ...

چک رو به ذی نفع بگو‌به نامت انتقال بده ،بعد ببر بانک افتتاح کننده حسابت ،باطل کن چکو و رفع اثر بزن ،چون اسمت تو سیستم بانک مرکزی میمونه و خدمات بانکی نمیتونی بگیری

برام دعا کنید خدا،به من عزت بده دوستان،تعز من تشا و تذل من تشا