2777
2789
عنوان

متنفرم از بابام

397 بازدید | 28 پست

بابام بهم گفت براش تخم مرغ آب پز بکنم 

گذاشتم براش 

ولی گفت فقط نکشنه 

روی شعله بزرگ گذاشتم..

بعد اومده کلی تحقیرم کرده فحاشی می‌کنه میگم همش سرت تو این گوشیه خدا شاهده از ساعت ۴ تا ۷ داشتم درس می‌خواندم.. ولی.. کو چشم که بیینه

خواستم برم تو اتاق آنقدر حالم بد شد میگه گمشو بیا تو سالن تا یه زر میزنم فرار می‌کنه  

خدا شاهده آرزو دارم یه کار اشتباه انجام بدم بیاد با آرامش صمیمیت آگاهم کنه این کار درستشه :)چقدر من بدبختم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر دیگه هر روز فشار رومه منم دلم زندگی میخواد منم حسودیم میشه بقیه آنقدر ارتباطشان با پدراشون خوبه ...

تازه من پیش اومده دوبار بابام از خونه میخاست بیرونم کنه جدی ها...اصلا هم نگران نبود اتفاقی برام بیوفته...

خدایا میشه یه روزم من شاد باشم میشه صدامو بشنوی؟

و منی که۱۶ ساله  دلم برای صدای پدرم تنگ شده 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

عزیزم کاش رو شعله کم میذاشتی بهانه دستش نمیومد.

همون موقع که بابات فحاشی میکرد با ملایمت بهش بگو بابا حالا مگه چی شده که اینطور میگی،دوسه بار اینطور رفتار کنی خودش شرمنده میشه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

من بابام باز بدتر از توئه

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
عزیزم کاش رو شعله کم میذاشتی بهانه دستش نمیومد. همون موقع که بابات فحاشی میکرد با ملایمت بهش بگو با ...

خدا شاهده من سرم پایین میگیرم هیچی نمیگم فقط میرم تو اتاق گریه میکنم 

تازه من پیش اومده دوبار بابام از خونه میخاست بیرونم کنه جدی ها...اصلا هم نگران نبود اتفاقی برام بیوف ...

من بابام تا یکسال پیش اینجوری بود منو میگفت میندازه توی بیابون بمیرم 😂😂😂 قلب ادم درد میاد یادش میوفته الان خیلی خوب شده اما خب تا ادم یادش میوفته غمگین میشه ههیی

خدا شاهده من سرم پایین میگیرم هیچی نمیگم فقط میرم تو اتاق گریه میکنم 

اینبار با رفتار درست متوجه اشتباهش کن،بگو بابا مگه چی شده حالا خب اشتباه کردم چرا بزرگش میکنی هم خودتو هم منو ناراحت میکنی

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
تازه من پیش اومده دوبار بابام از خونه میخاست بیرونم کنه جدی ها...اصلا هم نگران نبود اتفاقی برام بیوف ...

مکل اینجاست هم سن سال هام دنبال دوست پسر قرار این چیزان بعد من فقط فکرم تو درسه خدایا چی بگم به این دنیا بی رحم