2777
2789

سلام، اینکه چطور من وارد این سایت شدم با اینکه اغلب خانم هستن مهم نیست، من مشکلی دارم که سالهاست عذابم میده. من یه مردادی مغرور اما احساساتیم که ده سال پیش با یه دختر خانم ازدواج کردم متاسفانه ایشون انگار احساسات نداره. یا اگه داره بروز نمیده. منم دوس دارم این عاشقانه ها رو از همسرم ببینم اما از100%شاید بگم5%اونم بس که خودم به زبون میارم... میگم بابا چرا هیچ دلبری نمیکنی چرا اینقدر خنثی هستی.چیکار کنم خسته شدم همش حس میکردم دخترا منبع انرژی هستن. خیلی توی ذوقم خورده. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول اینجوری بوده یا اینجوری شده؟ 

ازدواج ما سنتی بوده. من دیدم و ازشون خوشم اومد.از ادل همینجوری بوده. اوایل میگفتم کم رو هست اما هنوز بعد از ده سال همونجوره خیلی اذیتم واقعا. احساس بی ارزشی میکنم 

خانم های عزیز الان چ جوابی بدن؟؟؟ مردادی مغرور جان برین مشاوره 

همونجوری که اکثرا خانمها نظرشون اینه که مردا شبیه هم هستن گفتم شاید خانمها هم اینجوری باشن. شایدمن جایی ایراد دارم. اما انصافا همیشه سعی کردم رمانتیک باشم ولی بعضی جاها غرورمو شکسته و بهش هم گفتم. همین کاراش اذیت کنندست

ازدواج ما سنتی بوده. من دیدم و ازشون خوشم اومد.از ادل همینجوری بوده. اوایل میگفتم کم رو هست اما هنوز ...

اگه با همه همینطوره مثلا با خانواده و دوستای خودشم همینطوره یعنی جز تیپ شخصیتیشه این ویژگی ها

و شما فرشته هم بشی اون ادم تغییر نمیکنه

مثلا درون گرا رو نمیتونی برون گرا کنی

همسر سابق من هم همین بود و من دق کردم و جدا شدم

ولی قبلش مشاوره رفتیم و فهمیدیم به درد هم نمیخوریم چون با هم متفاوت بودیم. شما هم میتونید مشاوره زوج درمانی برید

مثلا پیش دکتر رضا ناظری اگه تهران هستید عالیه

اگه با همه همینطوره مثلا با خانواده و دوستای خودشم همینطوره یعنی جز تیپ شخصیتیشه این ویژگی ها و شما ...

نه اتفاقا با دوستاش عالیه. با دخترا فامیلش همینطور اما برای من ناز و عشوه نداره