2777
2789
عنوان

بلند شدن با شکم در بارداری

4544 بازدید | 33 پست

بچها 30 هفتگی موقع بلند شدن از تخت سونو با شکم بلند شدم شکمم درد گرفت اون لحظه تا حالا تجربشو داشتین ماه های بالا؟ 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عضلات شکمت منقبض شده عزیزم ، دیگه اینحوری بلند نشو 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
عضلات شکمت منقبض شده عزیزم ، دیگه اینحوری بلند نشو 

اره میدونم میگم جفتم جدا نشده باشه یهو 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استراحت کن ولی ازاین به بعدمراقب باش من ۴ماهمه میگن حتی نبایدقدبکشی یادستتوواسخ برداشتن چیزی ازروی کمدخیلی بلندکنی چون ممکنه شکم دردبگیری یابندناف دوربچه بپیچه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اره میدونم میگم جفتم جدا نشده باشه یهو 

نه خدا نکنه ، به این سادگی ها هم نیست گلم ، خدارو شکر خونریزی که نداشتی ،حالا باز زنک بزن از دکترت بپرس 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
 نه خدا نکنه ، به این سادگی ها هم نیست گلم ، خدارو شکر خونریزی که نداشتی ،حالا باز زنک بزن از د ...

دکتر خودم سونو کرد از تخت بلند شدنی اینجوری بلند شدم بهش نگفتم 🤦🏻‍♀️

حالا زنگ بزن بگو ببین چی میگه

یعنی به شکمت فشار اومد؟

منم هفته ۳۲ امپول بتامتازون میخواستم بزنم یه لحظه رفتم رو شکم خییلییی زود بلند شدم

یعنی به شکمت فشار اومد؟ منم هفته ۳۲ امپول بتامتازون میخواستم بزنم یه لحظه رفتم رو شکم خییلییی زود ب ...

اره طاق باز خوابیدم سونو کنه دکتر بلند شدنی به جای اینکه به پهلو بلند شم با شکم بلند شدم 

اره طاق باز خوابیدم سونو کنه دکتر بلند شدنی به جای اینکه به پهلو بلند شم با شکم بلند شدم 

اگه تا الان مشکلی نداری چیزی نیست

من بارهااا نصف شب دیدم خیییلییی کج خوابیدم قشنگ شکمم زیرمه

نگران نباش عزیزم.

اگه تا الان مشکلی نداری چیزی نیست من بارهااا نصف شب دیدم خیییلییی کج خوابیدم قشنگ شکمم زیرمه نگران ...

خیلی میترسم 😭

نه بابا  اکه تکون مبخوره درد نداری و‌نرمالی مشکلی نیس  مطمئن باش

اره تکون میخوره اما آروم

سلام عزیزم منم دقیقن مثل شما شدم رک تخت با شکم بلند شدم. شما خوبی اتفاقی نیفتاد منم خیلی نگرانم

سلام نترس عزیزم نی نی من الان بغلمه صحیح و سالم